Snö och snö…..

En hel del snö har ramlat ner från himmelens sky, alltså massor av snö. Och i detta snöväder var det bokat en prommenad med bloggar kompisen Erika. Min tanke var att går runt Högantorp, men pga snövädret, tung blöt snö, och mängden av densamma, som kom ner, så reviderade jag prommisen till Korpberget. Utsikten är magnifik däruppe, och blir som mera mäktig med etta gråa kalla, blåsiga väder.

20140320-204154.jpg

På hemmåtmarschen så fick vi motvind….som vanligt. Men tappra vovvar, Selma och Taito, och tillika tappra mattar, Bloggaren och Erika, så var det en lätt prommis, och när man dessutom pratar om roliga saker, som hundar, då är ju lite motvind inget att bry sig om. En miljoooon TACK för en trevlig prommis….

På kvällen var det sedan dags för den veckoliga gemensamma promenaden mad andra hundar och deras mattar resp hussar. Sen kan jag meddela att en vovve var grymt skönt trött. Taito. Loija hon löper, och arr en trött gammal tik nu, så hennes prommisar kommer att bli lite färre och lite kortare. Trist, men sant.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snö och snö…..

  1. Erika skriver:

    Det var hur mysigt som helst, alltihopa! Selma låter hälsa att Taito är en toppenkille som nog ska kunna bli en riktigt bra labrador på sikt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s