Det är så här va…….

….att min telefon gick på lunch, så jag fixade en ny, som är en Iphone, så kortet passade inte och jag beställde fel kort, och det var en massa jul och nyår, och så vidare och så vidare.

Eftersom jag bloggar mest via telefonen för att lägga upp bilder och så, så har jag alltså inte haft nån lur att blogga med. Så helt enkelt har jag struntat i att blogga. Lathet och vishet…..

Nu har vi ialla fall överlevt helgerna, och eftersom jag inte har några bilder så blir det blidlöst idag.

Julen var ju lika mysig som förra året, med alla barnen och barnbarnen på besök. André var dock hos sin pappa, och tyvärr så var Stellan dunderförkyld! Så det var två som saknades. Naturligvis så åt man och åt man, sen åt man lite till, sen blev det paltkoma. På Juldagen tog vi våran hemlagade veganmat, som var till Stellan, och åkte hem till honom för att se till han och ge honom maten, och paketen. Mannen har varit ledig i klämdgararne, men jag har jobbat, har varit helt okay.

Nyåret trodde vi att vi som vanligt skulle ha två skällande gaphalsar hemma. Men trots att det, som vanligt, har smällt utav bara h—ete, så var vovvarna kolugna. Fick tuggben, för att ha nåt att göra, men det var helt onödigt. Fasen vad skönt. Kalkonen a´la Canad recept vart så himla god! Man lär sig år från år.

Nu är det bara trettonhelgen kvar, sen ska man köra oxveckor fram till Påsk. Blä. Jobbet suger, tråkgt och fortfarande en jävla attityd. Men….jag nöter på. Närheten och inga helger/kvällar kan vara en morot.

Det smäller friskt fortfarande, det är väl raketstölden på Mediamarkt och K-Rauta som fortfarande finns kvar. Tänk om man kunde ta bort alla jävla smällare för gott. BARA under en timma på Nyår……men nej, det ska pangas och skjutas i 180…

Gott Nytt År alla som läser.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det är så här va…….

 1. Marie G skriver:

  Gott Nytt År & med HOPP om många promisar ihop:)

  Kramisar från Marie med Sheltieligan

  Gilla

 2. Erika skriver:

  Åh vad skönt att nyårsbomberna passerade rätt så obemärkt! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s