Jodå…….

….jag är i faggorna, fast långt bort känns det som.  Hinner knappt sitta framför burken, annat än att betala räkningar, vilket görs oftare och oftare, känns det som. I alla fall, så glider livet på. Man jobbar äter, går ut med vovva, sen flyter en och annan helg snabbt förbi. Men mycket bra har jag det, och jag stortrivs med tillvaron. Stellan har flyttat hemifrån, till kollektiv i Fittja! Och i den vevan, när vi trodde att det bara skulle bli vi två i huset, så kom Johanna hem med buller och bång, OCH pojkvän. Så nu är vi  i alla fall fyra st under samma tak. Men det blir bara ett par dagar till, sen flyttar dom ihop i sin nya lägenhet. Ska bli sambos minsann. Så kul för dom. Unga och kära! Heja heja.

Cykeln går som en raket till och från jobbet, dubbdäcken är på, så ny känner jag mig säkrare.  Nu kan man bara hoppas att vintern släpper sitt grepp, fasen vad kallt det är! Jag är lite trött på att palta på mig en massa kläder bara för att gå ut och gå…..

DSC_0632

Så nu kan snön och kylan gå väck!!! GÅ VÄCK!!!!

Nu är det då dags för den trevliga kvällisen med vovva.  Snart kommer det att vara ljust med på kvällen…..man längtar.

Annars…..natti natti.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s