Vila och vila…..

….han får ju gå promenader, så det har vi gjort. Sisådär en timma åt gången. Och de enda gånger han hostar nu är när han drar i kopplet. Kanske att det är lite bättre med sval luft när man hostar. Fast sval och sval, idag var det mer än 10 grader kallt när vi gick upp. Och det kändes som brrrrr. Men solen sken och vi gick i en och en halv timma i lagom takt, och resten av dagen har vovva vilat. Solen strålade, så det var en underbar dag att vara ute på.

DSC_0579 DSC_0581

Solvovvar. Man skulle kanske ha tagit fram skidorna, men vi hade lite andra planer. Vi har varit på shoppingtur! Till Hornbach minsann. Vad kan man hitta där då??? Jo bilmattor, lampor och gardinstänger….inte bara byggvaruhus inte….så det blev att shoppa loss för att pimpa huset, Johannas rum, och lite vardagsrumsbelysning…..och fint blev det, enligt vårt tycke, och det är det som gäller…..Bloggaren tom sydde gardiner! Som blev bra….ganska stolt över det.

DSC_0570

Johodå, en liten skrivbordslampa som lyser upp tillvaron.

Sen var det även dags för pälsvård på Piffen, dvs Taito. Och sur blir han, så det blir munkorg på, sen går det som en dans…ungefär. Men sen surar han en del efteråt, för han tror att jag ska bli berörd och ALDRIG mer göra om något så hemskt som att borsta pälsen! Men han bedrar sig kan jag lova. Snart är det dags igen.

DSC_0584

Surkorv!

DSC_0571

Sen fick vi ett kort besök av Cleo the mops! Och är hon söt eller ful??? Jag vet inte, men så himla charmig är hon så att hon blir oemotståndlig. Kolla nyllet….

DSC_0577

Sover gott bredvid mannen i soffan…..han sov han med…..

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vila och vila…..

  1. Ingmarie skriver:

    Tur Taito inte kan läsa(?) för jag tror inte han skulle bli glad över att kallas surkorv. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s