Den sega lilla….

…råttan är tillbaka. Åter efter all ledighet, och fin form. Julledigheten har varit en riktig gåva, och allt det fina som vi hade i gemenskapen på Julafton är livgivande. Nya krafter, nya tag. Vi var hos Berit och Danlio och badade tunna på lördagen. Vedeldad, fin, varm tunna, med utsikt över till Oaxen! Vackert, roligt och även det livgivande.

Nyåret är ju inte riktigt lika kul, jo, kul, men ändå ganska jobbig. Vovva gillar ju inte smällare och raketer, vilket gör att vi gärna sitter hemma och lagar god mat och är för oss själva. Förra nyåret gjorde vi en kalkon a´la Canada, och i år blev det en repris. Och det blev utsökt gott, och den kalkonen kan vi äta på länge. Musik och TV spelades, och vid 12 slaget fick våra vovvar varsit tuggben som räckte en hel halvtimma, sen var det inte så mycket smällare. Så vi kunde önska oss ett Gott nytt år och gå och lägga oss.

Sen har det töat, och med långhåriga spetsar blir inte livet enklare, kan man säga, när det gäller städning i alla fall. Fy fabian vad skitiga dom blev på prommisen i går!

Summering av det gamla året då: En enda dålig grej, egentligen; för mycket nederbörd! That´s it, har egentligen inte så mycket att klaga på, förutom det. Nu ska man hoppas på bättre väder, för nu i sommar får jag besök av min bästa släktingar: Kusiner från Canada! De blir totalt fyra st som ramlar in i början på Juli, och jag säger bara: ÅÅÅHHHH f-n vad roligt vi ska ha. Det vet jag sen förr.

Nu ska vi dricka te och gå och lägga oss.

Natti natti

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s