God fortsättning…..

….allesammans. Min jul blev en helt suverän Julafton! Det var en massa barn och barnbarn, och vi ägnade oss åt att äta och mysa i soffan och titta på TV, och öppna paket, förstås. Det enda abret var att pappa skulle ha kommit hit med färdtjänsten, men det hade blivit nåt fel, vems fel vet man inte, för att det kom en vanlig taxi, och han kan inte gå eller stå, så han kom inte alls hem hit! Vilket gjorde mig ledsen. Men skam den som ger sig, har man världens bästa familj så har man, och vi packade med glädje in oss i bilar på kvällen med bullar och kakor och åkte hem till pappa för att kvällsfika. Han blev skitglad, och vi stökade runt i ett bra tag hemma hos honom, sen for vi hem till Karl Bertil Jonssons Jul, och då var farsgubben trött i mössan efter allt springande av barnbarnsbarn! Kristian sov över med hela familjen. Och vi käkade frukost och ojade oss ett tag över snöovädret. Dom for hem vid lunchtiden, och kom säkert fram. Tack och lov.

DSC_0522 DSC_0526 DSC_0528

Hela högen, nästan, i soffan! Bästaste Julen på länge, om jag får säga själv.

Sen har dottern med combo blivit med Mops! Cleo, en lite liten sötful mops! Milla kom förbi på Juldagen och hämtade upp Johanna, och vi fick träffa det lilla yrvädret för första gången. Charmtroll.

DSC_0533

Och mina bikupor har fått en mössa av en massa snö. Jag var där och tog bort den, och samtidigt så lyssnade jag vid flustret och det surrade tryggt. Det var kul.

DSC_0530

Inte kan man klaga på snömängden inte! Men idag har det regnat! Vilket var trist, må jag säga. En långprommis vart det i alla fall, sen har det varit paltkoma i soffan. Sköööönt med ledigt….

Nu är det natti natti.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s