Kära nån då!!!!

Så himla mycket tid sen sist, och ändå är det en del besökare som orkar komma tillbaka!!! Tack för det, trots det händelselösa statusen som har infunnit sig på min blogg. Men ge inte upp!!! Det ska i alla fall inte jag göra, utan skriver outtröttligen för den som gitter läsa, OCH för mig själv.

I alla fall så händer det ju en massa kulgrejor, vintern har kommit, och det med besked, storm och elände vart det. Och för en hurtig cyklist, som jag, så blev det till att släpa hem cykeln i veckan. Japp…ingen väg var plogad, och ingen gångväg heller. Och cykeln, gick för all tid i världen, inte åt det hållet jag ville! Bara att dra och kånka. Svettas och snora. Men hem kom jag, och efter det var det bara att gå ut och skotta snö, så att mannen skulle komma in med bilen på tomten, och han kom hem 5 timmar försenad! Så var den dagen slut.  Och cykeln…den såg ut så här när jag kom ut och skulle start hemfärden!DSC_0485

Dvs. något insnöad!

Sen har vi haft solsken med! Vädret HAR varit underbart, och jag är den sista att klaga på vädret. Sol och vinterväder. Underbart.DSC_0481 DSC_0484

Och ska man sen komma att prata underbart och roligt, så kan jag berätta att Kristian med familj kommer att fira Julafton med oss i Södertälje, och det är den bästa julklappen på länge!!! Jag ska få ha alla mina barn OCH barnbarn hos mig i Jul….vilken kul och underbar grej! Klappar har inhandlats, och då vart min stålåsna lastad med paket och påsar, och fasiken vad jag cyklade….och vad bra det gick DÅ!

Och imorrn så ska vi på kalas. 60 års kalas…..uj vad tiden går….

Så nu säger jag: Natti natti,

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kära nån då!!!!

  1. Ingmarie skriver:

    Och fint har du gjort på sidan! precis som alltid. 🙂
    Ta det lugnt med cykeln bara. 😉
    KRAM

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s