Dagarna flyr.

Efter en hektiskt vecka, nja hektisk och hektisk, men i alla fall en vanlig jobbvecka, så är det ju skönt med helg. Lördagen spenderades i skogen med spårgruppen. Det är så himla kul att ha nånting skoj att göra med vovva fastän höstmörkret dånar i veckorna. Och när då lördagen kommer och spårningen kan ta fart så njuter både vovva och jag i fulla drag. Taito är anmäld till spårprov, och det kan bära stá nästa helg! Då jäklar ska vi greja provet, annars så vet jag inte vad jag gör för fel. Spåra det kan han, men inte när han ska göra provet…..Nu är det dags för att testa igen, och gamla gubben kanske kan greja det nu, förhoppningsvis.

Sen har vi haft främmande från ”Vika” Stora hotellet ägarna har dykt upp på ”Hotell Fridshäll!” Det blev en skittrevlig kväll med mat och fika och en massa snack. De hade trevliga presenter med sig till mig. Sånt som jag gillar. Handgjord tvål, och Bodyscrub, från Soap store. Och snart skall det tvålas och scrubbas, för snart är det bastudags.  Och gott luktar det, det vill jag lova, så gå in på hemsidan och handla Julklappar så det står härliga till.

Imorrn stundar en semesterdag så här alldeles apropå, det ska bli skönt. Tänkte hälsa på Johanna på fiket, men hon ska visst vara ledig så det blir att gynna nån annan på lunchen. Sen är det bara att jobba på som vanligt, resten av veckan.Planera Julpyntet och välkomna advent! Skönt att få sätta upp ljus i fönstren och vänta….

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagarna flyr.

  1. Ingmarie skriver:

    Härligt med så mycket skoj! Men du, dagarna flyr inte, de kommer. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s