Och nu kör vi…..

……personspår i 180! Och i helgen var vi nog en tio pers, med sina vovvar ute och la en massa spår. Fika och glädje, roligt som attan. Söndagen var första dagen på läääänge utan måsten. Och jag fick nåt tokryck och bakade bullar! Var ett bra tag sen, kan jag säga. Är ingen storälskare av bullar heller, men nu vart det ett sug efter bullar kan jag säga. Och goda blev dom. Och det blev verkligen en Skön söndag.

Många stolar är det, och många som fikar är det.

Ing 1 en mulen lördagsmorgon. När man är ute i detta väder är det nog bara hundgalningar som är ute, OCH som fikar ute.

Sen har vi varit på storstadsmingel! Dotterns nya jobb hade premiär! Och vi blev inbjudna till mingel och Grand opening. Det bjöds på snittar och vin, glada människors tillrop, och ett jävla hålligång….Vi hade tagit tåget upp så vi var lösa och lediga. Hade det så trevligt.

En slags interiörbild….

Och en något mörk bild på ohanna och Jennifer, en barndomskamrat till mina barn, mycket kul att träffa henne och brorsan Fredrik.

Helgen slut, ny vecka. Låååång prommis med vovva 7,8 km!

Nu blir det te, och sen natti natti!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s