Men Hallå…mitt i veckan, nästan.

Så fanns det då lite tid över att blogga. Hur det nu kan komma sig??? Men jag har haft semester idag, för att jag skulle följa med pappa till Huddinge sjukhus, för att besöka ortopedmottagningen. Det gick som det gick, och det orkar jag inte blogga om.MEN, jag har träffat gamla arbetskamrater! Tog helt enkelt tåget upp till Stockholm för att besöka rest. Stekpannan. Vi var 9 st tappra. Det var skoj att se dem igen. Jag trodde att jag skulle bli sen, men jag la mig på kudden 22;20! Fick tom skjuts av f.d. chefen till mitt jobb så att jag kunde cykla hem i en rulle! Fiiint.

Sen har det borrats på tomten, inget som jag fick se, för jag var sen på måndagen och allt var klart på tisdagen när jag kom hem….

Kladdigt, blött och geggit är det. Men bra skall det nog bli, till slut.  182 meter rätt ner. Det ska alstra värme i stugan.

Kylan har kommit och solen har strålat, det har varit en skön semesterdag trots lite smolk i bägaren. Gick en långis när vi kom hem i skogen och hittade en massa frusna Trattisar, dom smakade fint i köttfärssåsen.

Nu är det dags för lite te, och sen natti natti. Helgen blir skön, för jag och dottern åker till barnbarnen på söndag.  Fasiken vad det ska bli kul.

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Men Hallå…mitt i veckan, nästan.

  1. Marie G skriver:

    Njut av din helg:)

    Kramisar från Marie med Sheltieligan

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s