Tjipp Tjopp!

Så var jag tillbaka igen. Det är fasligt låååånga perioder av intebloggning just nu känns det som. Tiden är inte med mig, och vädret ska vi väl inte prata om…F-n vad det kan regna då!! Jag har ju börjat i en spårträningsgrupp med vovva, och vi har varit ute ett par gånger, och igår, lördag var vi i ett grustag och spårade. Det gick hur bra som helst, MEN det blev så blötsandigt så jag tror jag hade sand i stort sett överallt! Och f-n vad det regnade! Och idag gick vi en sväng, så var det översvämning! Fick ta en genväg, som var hur blöt som helst! Regn regn….

Och sen ska vi sätta in bergvärme! Mannen har gjutit ett golv i garaget som allt ska stå på. Och då kom stora betong bilen.

Och klafsade in betong i garaget. Det var en låång ränna som gick igenom garaget till det utrymme som ska härbärgera den där värmegrejjen.

Och där stod chauffören med en lite dosa som han kunde kontrollera flödet, och riktningen på rännan med.

Och mannen han rör om….

Sen har det kommit en borr som ska göra ett hål i marken, ca 180 m djupt! Som nu står på uppfarten, men man kan ju inte plåta nåt för det är ju så blött och regnigt.

Igår var dottern på besök, middag och bastu. Det var kul, att dottern kommer på besök…känns konstigt att smaka på de orden, hon som har bott här jämt..men roligt är det.

Nu ska jag kolla på Solsidan, och sen blir det bingen, för bloggaren är trött!

Natti natti.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tjipp Tjopp!

  1. Jäklars vad damen varit produktiv med bloggeriet 🙂 Själv har jag bara åstadkommit ett enda inlägg på alla dina tre. Å inte blev det någon mer promenad heller, tiden är inte riktigt med mig längre 😦
    Jag ringer nån dag, kram S

    Gilla

  2. Erika skriver:

    Eller hur, tänk att det finns ännu mera regn och ännu mera regn… Att det inte sinar! Nåväl, hundarna får ju dagliga, välgörande gyttjeinpackningar på så vis ;-).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s