Nu ska vi se….

Jag vet inte om det är min gamla dator, eller om WordPress har fått fnatt! Men det är trööööögt….

I alla fall så kommer då här lite uppdatering på livet: Spårgruppen, det var några trevliga entusiaster på Svenska Hundklubben som ville spåra extra, och frågade om fler ville ansluta sig. Jag blev skitglad, för är det något jag gillar att göra med mina vovvar så är det att personspåra! Man är ute i skogen, har med sig fika, och det är mycket socialt och trevligt.  Ganska kravlöst, och mycket skojigt.Och så här fint ligger dom i buren och väntar.

Och, som sagt, fikat är en mycket viktig del i spårträningen. Mycket viktig…

Hösten har ju kommit på allvar, och jag har ju alltid tyckt bäst om hösten, men nu har det välan regnat för j–la mycket, kan jag tycka. Och jag har varit trött. Kanske att det beror på nytt jobb, med nya arbetstider….inte en enda sovmorgon.  Men denna helg har vi haft ett underbart väder. Sol och varmt, och en massa vackra färger som sprakar från träden.Promenaderna har varit en fröjd. Vi gick den sköna rundan i lördags, för vi skulle få lite luft och motion. Vi hade nämligen en sak att fira! Och det var mannens bror Åke, som fyllde 50 år i somras. Vi begav oss till Fåfängan i Stockholm på Brunch. Och när det är buffe´ så kan man inte sluta att äta, förrän magen står i fyra hörn och en snibb.  Men gott var det, och fint väder fick vi. Spanar ut i Stockholms vackra vy.Sen var det bara att åka hem och vräka sig i soffan för att göra som lejonen i Afrika, smälta maten….Middag var det inte tal om, kan jag säga.

Ja, veckorna går och rusar som tåget, och nu kommer man in i den där rutinen att jobba, äta,  sova. Mörkret kommer snart att styra, och det blir ganska tråkigt att gå ut på kvällarna. Fast det bästa är ju att man måste ut, och skönt är det att komma in i värmen efteråt. Marie och Sheltieligan ordnar kvällsprommisar, och det är skoj, med sällskap och massor med vovvar.

Sen har jag köpt stödstrumpor! Skönt att ha på fötterna när man springer en massa, och det gör jag på jobbet. Och jag tyckte att dessa passade mig som handen i handsken…..eller foten i strumpan.

Ett litet sjukvårdande bi! Jajamensan. Så kan det bli.

Och nu har jag snart berättat det mesta som har hänt denna vecka…..Och nu ska jag gå ner i bastun för att värma upp mig ordentligt, skönt….

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu ska vi se….

  1. Ingmarie skriver:

    Du är för härlig du! ”Fyra hörn och en snibb”. haha!
    Men visst är det lite småtungt med mörkret… Bara att gilla läget och ta lite extra D-vitamin. 🙂 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s