Sköna helg….

….tänk vad rart med alla dessa lediga helger. Fredagens ösregn är som bortblåst. 40 mm visade regnmätaren….40 mm…hm. Men jag cyklade ner till stan och handlade god fredagsmiddagsmat, sket i regnet, klädde mig vattentätt och bara tog cykeln…skönt.

På lördagen var jag till vetten med Loija, och stackarn, hon blir så stressad när hon ska dit. Skakar kraftigt och piper, fast att ingen gör henne illa. Men fult sår var det, och penicillin blev det i tio dagar. Sen ska hon nog vara på banan igen. Till trots så var vi Malmsjön och spårade med Monica och Billbo. Ut måste man och spåra är ju Taito specialitet! Loija var med och fick ett litet spår, men hon blir bättre och bättre. Snart är hon kanske ikapp vad gäller att spåra i alla fall. Åldern till trots.

Lördagen så kom dottern på besök. Ville umgås. Kul. Var med mig och Stellan och handlade, och sen åt vi gott, och bastade. Kvällsprommis blev till busshållplatsen och vinka av Johanna. Trevlig kväll, härlig helg.

Nu stundar ny vecka, som swischar förbi. Kommer att bli bra det.

Natti natti

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s