Och dessa två veckor….

…har bara dundrat iväg som en raket. Och regnat har det gjort i veckan, vilket man ska välan vara glad för. För desto finare var det i helgen.  Vi har slungat honung, 33 kg, och än finns det mer, Vi har åkt hoj i det underbara Sörmland, och besökt barnbarnet. Och jag var väl helt hjärnsläppig, för inte en bild tog jag…Men en riktigt härlig helg har vi haft.

Mannen har jobbat i två dagar och han är helt slut. Det är jobbigt med OS….tycker han. Jag är måttligt förtjust, kan väl slå en titt om det kniper, men jag kan definitivt leva utan idrott på TV.

Regnprommis med vovva, dyngsura igen, fast det roligaste var att vi träffade Marie och Sheltieligan. DET var lääänge sedan, men vi tog lite sällskap och kunde uppdatera oss lite om vad som har hänt.

Nu blir det natti natti. Nu dag imorgon, närmare helgen….skönt.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Och dessa två veckor….

 1. Ingmarie skriver:

  Några höjdpunkter har det varit på OS men jag säger som du, jag kan nästan vara utan det. Liksom tv;n överhuvudtaget… (Räcker fint att kolla sammandraget om man är nyfiken och intresserad. 😉 )
  KRAM

  Gilla

 2. Och jag har upptäckt en ny sida av mig i.o.m. OS, jag sitter som klistrad framför TV:n å särskilt när det är handboll, då blir jag som galen …. friidrott är också kul och hästarna och …. nu börjar jag få lite ångest över att det snart är slut … vad i hunnan ska jag titta på då?
  KramiS

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s