Eller så får man väl skita i vädret!

Vilket vi gjorde, vi hade helt enkelt fått nog en vacker dag! Vi packade hogen med tält, och sovsäckar, liggunderlag, och diverse andra bra att ha saker. Förutom köksattiljraljer, vi tänkte att det löser sig på vägen.

Vi åkte förbi Söderköpning, och kollade när folket köade för glass, i en världsberömd glasskiosk….finns det NÅN glass som är värd att köa så långt och länge för???? Nepp!!! Vi for vidare. Solen sken fortfarande….

Vi Fortsatte mot hotellet i Vika. Man kan garantera ett bra bemötande och trevliga rum. Samt bra och trevligt sällskap förstås. Lite umgänge på släktens balkong, med en ny matupplevelse; Raclette. Gott, pyssligt, och trevligt. Solen sken fortfarande…

Nästa dag var målet Ankarsrum. Åkte förbi Kisa, fikade, solen sken…

 

Café Colombia i Kisa…Solen sken….

Läget, och humöret på topp….Solen sken….

Kom till Långsjöns Camping i Ankrasrum, satte glatt och hurtigt upp det lilla söta tältet, solen sken, mysigt, vackert vid sjön, solen, den sken….mysigt….

 

 

Sen…när vi ska gå och natta i tältet, så kommer den första ”kallduschen”!!!! Regnet…..och inte var det ett särskilt bra tält, för det regnade in…..inte såååå förfärlogt mycket, men lagom för att vara irriterande, coh till saken hör att receptionen var stängd pga renovering, så inget att fika dricka eller äta fanns att uppbringa. Så fetr en relativt sömnlös natt så bestod fruktosten av; kall youghurt, kall macka, kall kaffedryck, för att hålla koffeinbegäret i styr…..Glada och nöjda??? Nepp. Men säg den som tappar sugen!!! Inte vi!!!

Vi packade ihop, och for till Gränna hållet. Hittade ett trevligt fint ställe, Vida Vättern, som hade både rum och mat, och vin!!! Samt en vacker nergång till Vätterns strand, och….solen sken!!!!

 

Vi stannade en natt…och solen sken. For hem på vackra vägen genom Malexander, och hemmåt.

Hade dock en fin lite road trip, fast att det bara regnade när vi tältade….typiskt nog…

Semestern äro slut för bloggaren, och jag är tillbaka i ekorrhjulet. Känns ganska bra ändå, trots skitväder och bara två veckor ihop med mannen, man skall inte klaga, vara tacksam……

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Eller så får man väl skita i vädret!

  1. Ingmarie skriver:

    Man får klaga och man behöver inte vara tacksam allt jämt. 🙂 Men livet blir inte bättre av det. Och absolut inte vädret. Tycker ni verkar ha haft det mysigt!(Själv skulle jag dock banga tältningen oavsett väder…)

    Gilla

  2. Men ni har haft en bra tripp i alla fall, det kunde ju ha regnat non stop 🙂
    kram, S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s