Får man inte göra det man vill…..

…så får man göra det man kan. Och det förbannade regnet har satt krokben för oss. Vi tänkte ta en tur med ”hogen” till Skåneland, och tälta, njuta, och besöka vackra ställen. Men se det vart icke av, det har ju varit både översvämning, regn, åska, hagel, och säkert nåt mer som kan kallas oväder! Så vi blev hemmavid. Inte för att det stör mig så förfärligt mycket, men när man har planerat och längtat, blir det störningar i planeringen, då är det inte så muntert. Men vi tog tjuren vid hornen, åkte till Zetas, jag hade ju inte gjort av med precis ALLA pengar, så det blev en lite shoppingtur dit igen. Inget stort och mycket. Sen for vi till Hågelby för att äta lunch, och där började ovädret kan man säga. Åska och blixt, störtskur.

Och när vi kom hem så blev det inte bättre. Det är inte ofta som man får se ett sådant skådespel på himmlen, jag tycker att det är mycket obehagligt. Har faktiskt haft en kamrat som blev dödad av blixten för flertalet år sedan, så det är inte att leka med, fast vackert är det, det kan man inte komma ifrån.

Sen börjar ju perennerna att slå ut, Stjärnflocka, och Liljor.

Och till stor besvikelse har vi nu blivit drabbade av dessa allätande sniglar. Min nyinköpta Persilja är nästan borta, samt att mina Jordgubbar håller sakta men säkert på att gå åt. Salt och att klippa itu är det som gäller, jag har blivit snigelmördare. Slemmigt värre.

Snart…fredagsmys, sen natti natti!

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Får man inte göra det man vill…..

  1. Ingmarie skriver:

    Men nu har det väl slutat? Regnet? Och blommorna är i alla fall fantastiskt vackra!

    Gilla

  2. Törs knappt berätta att på Island skiner solen nästan hela tiden och det har inte regnat på jättelänge. Å inga mygg! 🙂
    Kram S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s