Och här sitter jag…..

…och har semester. Äntligen lite lugn och ro. Jag ställde faktiskt väckarklockan i morse på 7! Och det var så skönt att komma upp tidigt, och få den sköna morgonsolen rakt i plytet.

 

Bild

 

Sylvia kom så småningom och vi gick en sväng till Ragnhildsborg och ockuperade en av hagarna en lång stund. Satt i solen och njöt, vovva sprang som dom ville. Väl hemma satte jag på hurran och det blev kaffe med äggmacka! Inte så tokigt.

Sen har dagen förflutit i lugnets tecken, kändes som om det behövdes. Jag har pysslat med bisaker, och jag har läst en bok. Sånt man gör på semestern dvs.

Nu är det dags för Kamomillte, och sen tidigt i säng, Imorrn är det dags för Zetas och att ta på sig spenderarbyxorna….Inte så svårt när man har fått en massa pengar att göra av med….ska bli kul!!

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Och här sitter jag…..

  1. Ingmarie skriver:

    Fina tånaglar har du också! 🙂

    Gilla

  2. Det var riktigt mysigt att ta en promenix med gott sällskap och äggmackan satt som en smäck i min mage, försvinnande gott må jag säga.
    Kram, S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s