Tre fina saker….

….har det varit idag!

Det första var att mina vovvar är så roliga! Dom har några stora stenbumlingar som dom hoppar upp på när man går förbi. Då vankas det godis, blir som ett litet trick, kan man säga. Dom vet exakt vilka stenar som det gäller, och drar dit så fort vi närmar oss.

Kl 05,30 på morgonkvisten så var vi så här glada och alerta.

Sen var jag på mitt gamla jobb, dvs Uppvaket på Huddinge Sjukhus, Det stora grå, typ. Där har jag spenderat den mesta tiden av mitt arbetsliv sedan 2004. En och annan paus  har jag haft, men har alltid  kommit tillbaka och trivts som fisken i vattnet. Mycket skratt, högt till tak, en massa tokroliga arbetskollegor. Och ett vansinnigt roligt jobb. Men allting kul har även ett slut. Jag var färdig med att pendla, jobba natt, och själva arbetet. Man vill gå vidare, och jag kunde inte motstå den frestelsen när jag fick börja på Tallhöjden igen. Det var både sorgligt och skönt att komma och hälsa på, för jag kände starkt att jag hade gjort rätt i att byta jobb, men kommer helt klart att sakna alla tokiga rara och gulliga arbetskollegor. Vacker blomma fick jag, tårar kom, och ett presentkort som inte går av för hackor. Bara att shoppa loss på Zetas!

TACK! ALLA FININGAR!Kommer att sakna er en hel del. Men ni vet var jag finns, bara att komma, och handla honung kanske!

Och det tredje det var att min fina väska kom i brevlådan! Fy tusan vad bra den blev, och i morrn så ska den inredas på jobbet. Pennor, papper, stetoskåp, blodtrycksmanchett, och en massa faderullan grejor som man måste ha med sig i hemsjukvården.

Jäsiken vilken härlig dag!

Kamomillte och natti natti.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tre fina saker….

  1. Ingmarie skriver:

    Och du är saknad där men jag förstår precis hur du menar. Var sak har liksom sin tid.. Och POP lär finnas kvar om andan kommer på igen. 🙂

    Gilla

  2. Shoppa loss på Zetas … mmmm! Jag är avis! Fina blommor du fått också 🙂
    Kram och Glad Midsommar på dig, S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s