Nähä…det här duger inte….

….Nu är det dags att blogga lite.  Vi har varit på resa i fyra underbara dagar. Jag tror att jag får ta det på en annan sida, och om ett tag, när bilder och annat är framplockat.

Sen har jag som hastigast börjat mitt nya jobb! Och det är ju dagjobb 8-17, det tog 11 min på cykeln, sen var jag framme!! Lite skillnad på 90 min och 11 minuter, som det var förut. Och jag gillar det skarpt. Jag blev så väl emottagen, med kramar av dom som var kvar sen sist. Riktigt mysigt. Och jag ser fram emot att få slippa kvällar, helger och nätter. Man kommer att se trött ut och vara riktigt luddig i huvudet på fredag, men jag ser fram emot alla lediga helger som kommer framöver. Klart är väl att lite kommer jag att sakna mina gamla arbetskamrater, vi har haft mycket kul ihop, garvat mycket. Men ibland så känns det som om man är klar med ett ställe, och då skall man gå vidare.

Värmen har kommit…äntligen, och nu kan man sätta fart med blommor och bin. Och mina bin, dom sköter sig, fortfarande. Bara att hålla tummarna och kämpa på med att underhålla dom så att dom inte svärmar.

Nu… är det natti natti, för imorrn ringer klockan igen, torsdag, och veckan har gått fort som attan.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nähä…det här duger inte….

  1. vi måste glädjas tillsammans någon dag 🙂
    Kram, S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s