En riktigt lååång långpromenad!

Det fick vi igår. Sylvia, jag och vovva. Sylvia kom farandes med fika i ryggan, och Mapmywalk på telefonen, så det bar av till Tullarn. Skön stund i solen med fika och kaka. Inte en enda människa på hela Playan, bara vi och hundarna.

Taito for runt som en galning, förstås och skällde på vattnet. Han fick träna lite platsliggning, enbart för att kunna försöka koppla av nån j-a gång vid vatten som rör sig. Det gick hyfsat bra. Lite lek med extern belöning, som Johan har lärt oss, går också bra, just vid vattnet, kasta en pinne, som han får vänta med att ta, är nog det roligaste som finns….när han får ta pinnen. Då är det full fart ner i vattnet och hämta pinnen.

Vi fortsatte prommisen runt om Talby, och till slut hade mätaren stannat på 1,3 mil! wow! Låter långt, och det var det också. Men härligt! Lagom varmt, så att vovva klarar det, trevligt sällskap, kaffe vid Tullarn. En fin dag att addera till minnesbanken vid en regnig dag. Tack Sylvia! Det var mysigt härligt och jättekul.

Sen fick jag lite överskottsenergi. Började så smått med vårbruket, fast det borde vara ganska klart nu, men jag har i det området, legat totalt på latsidan. Har inte ens inhandlat en tomatplanta! Så det blev att förså typ en Prydnaspumpa, som jag vill ha…..vet ej till vad, samt att så Basilika, ommöblera lite bland blommorna som så småningom skall ut i krukor. Har ju ett fönsterbläck till nu när ingen dotter bor hemma. Då blir det inte så trångt i de andra.

Ikväll så skall vi till Södertörns Högskola, för att se en föreställning av studenterna där. Stellan är med i det hela, på nåt sätt, dekoren tror jag det är. Det skall bli spännande och kul.

Det där mötte mig en kväll på väg till jobbet förra veckan! Det är det som skall visas som premiärkväll ikväll. Söderspexet står för kvällens föreställning.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En riktigt lååång långpromenad!

 1. Ja, det var en riktig långpromenad men hrm…den var faktiskt 10 km och 360 meter … Mysigt var det hur som helst och Tajto fixade avkopplingen riktigt bra. Den prommisen har jag fortfarande i benen men i morgon ska jag ta en runda, på´t i gen ba!
  Kram, S

  Gilla

  • anncha0117 skriver:

   Jahapp…det är jag som tänkte fel…som vanligt när det gäller det där med siffror….inget jag är bra på. 10 km 300 METER ska det vara….
   Och det är bara; påt igen…
   Kram Lotta

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s