Äntligen lite uppdatering.

Jag fattar inte vart tiden tar vägen!! Den bara rinner iväg, och jag tycker att jag borde hinna en massa saker, men inte fasiken gör man det.

Barnbarnet var hos oss i tre nätter, och så kul det var!! Han fick rida på Bergtorp, fast han fick lite betänkligeheter om han skulle våga, men efter övertalning så satt han upp på pållen, och iväg bar det. Sedan sken hela ansiktet på Johan, och han tyckte att det var kul i alla fall. Cykeln har gått varm, en tur med pick nick, rammel rakt ner i geggampjjan, och ännu mera cykelturer, och punka….förstås. Sen var nog både Johan och Farmor rätt trötta. När vi körde hem honom på måndagen så somnade han i bilen, och jag med nästan. Fartfyllda dagar med mycket roligt att minnas.

En mycket gullig pojke som kan roa sig själv med lite. Hur skoj som helst att vara Farmor.

På måndagen som var Valborg, så kom vi hem rätt sent, efter att lämnat av pojken. Så det var lite grilla och ett glas vin och sen var det bara att gå och lägga sig. Somnade ovaggat kan jag berätta…

På tisdagen så for vi ut med ”Hoggen”. Herrhamra brygga var målet, och det var inget dumt val kan jag säga. Solen sken och vi kunde sitta ute och fika.

Våren har sparkat igång på riktigt, och vi bara önskar oss finte väder resten av sommaren.

Nu har jag två nätter kvar på mitt gamla jobb, sen bär det av till Tallhöjdens Vårdcentral! Jag trodde nog att tre månaders uppsägningstid skulle ta en evighet att jobba sig igenom, men fasiken vad fort det har gått.

Ikväll så skall vi fira brorbarenet Ellinor som fyller 18 år den 12 maj! Snacka det också har gått fort. Hon var ju nyfödd nyss!

Och sen en sak till. Johanna har flyttat hemmifrån! Bara så där, så fick hon tillfälle att hyra en trea ihop med en kompis, och det var snabbt beslutat att bara flytta! Stora tjejen nu, mamma och pappa hinner inte med alls.

Vart tar tiden vägen??? Och hur mycket händer det inte på bara en vecka???

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äntligen lite uppdatering.

  1. Oj, det var 17 vad du hunnit med mycket kul.
    Kram, S

    Gilla

  2. Ingmarie skriver:

    Du hinner ju en massa! Det kommer att bli tomt utan dig på jobbet. men du, denna sommaren SKA vi ses ”utanför bygget”. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s