Soffpotatis!

Nu kan vi ”soffta” i våran nya soffa! Den kom äntligen i fyra stora papplådor. Skulle komma mellan 09 och 15….när kom den då??? jo, 14.20! Hela dagen i närheten av huset för att det kan vara så svårt att säga förmiddag eller eftermiddag!! Nåväl, nu är den här, och monterad, och testad av, inte mindre än hustes soffpotatis # 1! Johanna the daughter!

Vi supernöjda! Och tycker att den blev riktigt bar där i hörnet, och passar våra superblåa väggar. Nu måste man ju stajla vidare, med nya kuddar, plädar, osv….inget jag är toppenbra på precis, men jag skall försöka anstränga mig lite för att få upp hemkänslan lite.

Nu är det en natt kvar på denna arbetsvecka, och efter denna är det fyra nätter kvar på POP. wow, tiden gick ju ganska fort i alla fall… Och i morrn efter min skönhets sömn, så skall jag hämta bonusbarnbarnet Johan i Österåker! Han skall vara hos mig, farmor, i ett par dagar. Hans mamma och pappa har åkt på välbehövd minisemester, och kommer hem på måndag natt. Vi skall ha det så mysigt, kitt barnbarn och jag. Jag längtar. Så nu är det:

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Soffpotatis!

 1. Erika skriver:

  Superfin! Det är bra att ha en expert som inviger soffan :-).

  Tack för att du var så gullig mot miog häromdagen och för din rara kommentar.

  Gilla

 2. Riktigt tjusigt ju.
  kram, S

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  OCH…den är skön…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s