Tänk att solen…

…dök upp till slut, vilket väder.

Dagen började med att jag tänkte cykla iväg för att träna, men så ringde fina Faye, som är min arbetskamrat, och tyckte att vi skulle åka till Järna idag. Jag var ju på modevisning den 1 april, minns inte om jag skrev om det. I alla fall så hade jag turen att vinna på en lott, som man fick. JAG VANN! Inte ofta det händer. Jag skulle få plocka ut en top från en affär i Järna. Sagt och gjort, hon hämtade mig och vi for iväg. Fikade lunch på Lilla Maräng, ett så trevlig konditori med bra luncher, ekologiskt och mysigt och gott. 

Sen gick vi över gatan för att kolla in toppar. Jag hittade en snygg en till slut, samt köpte sandaler, allt för att jag vet att sommaren kommer en vacker dag.  Att åka kommunalt från Järna är inte helt enkelt, tåg och buss går efter golvdraget. Men efter låååång väntan så kom jag hem. Johanna och jag fikade en bamsebulle i solen. Sen var det dags för ett nytt X-fit pass. Skitsmak i munnen, men tanten håller! Även cykelturen hem gick nästan som en dans, Flakstrabacken tog jag mig uppför utan att sätta foten i backen, fasen vad stolt jag är över mig själv. NU… är jag helt slut, skall sätta upp benen på soffbordet, och slappa en stund.

Och imorrn…..kommer våran nya soffa! Bilder kommer med.

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tänk att solen…

  1. Men vad du har saker för dig hela tiden, vad kul att du vann. Grattis.
    Väntar med spänning på en bild på soffan.
    Kram, S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s