Det tar sig….

…kan man säga. Våren och värmen kanske kommer till slut! Forsythian blommar, och här och där blommar krokus och mina minipåskliljor.

    

Till och med solen var framme idag. Jag vaknade av att solen skenade in i sovrummet, och upp for jag direkt, på med kaffet, fram med mackorna, kollade om nån ringt, och där var Sylvia som var sugen på en prommis. Tack och lov för det. Hon kom på direkten, och ut gick vi. Runt Viksäter, utefter Mälaren. Så himla kul och trevligt med sällskap. Tack Sylvia. Det var sååå kul. Och skönt. Fika i trädgården….den befintliga, blev det med. Kunde därmed konstatera att trädgården behöver åtgärdas…..när det nu blir.

Idag lider jag även av lite träningsvärk. Fast inte så mycket som i början av min nya träningskarriär. Och det är ju upplyftande. För det är sååå jobbigt att ha träningsvärk, ontskönt kan man säga.

Sen har jag upptäckt det fina med Spotify! Jag lyssnar på gamal och nya godingar, och en nyupptäckt är Emeli Sande. Så bra låtar och så bra sångerska. Lyssna och njut.

Snart är det natti natti, men en sista tur med vovva skall genomföras, och imorrn är jag ledig hela dagen….hoppas att solen kommer fram då med.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det tar sig….

  1. Tack själv Lotta, det är alltid lika kul att ta en prommis med dig. Gott kaffe och mumsiga mandelskorpor var även det en höjdare.
    Kram, S

    Gilla

  2. Ingmarie skriver:

    Ljuvlig dag vill jag lova! Och bra låt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s