Jag säger bara…..

…fyyyyy bubblan….för detta jäkla väder. Var i alla fall skönt att sova till, kan jag säga. Och eftersom mannen är lite skral, så fick jag ta bilen till Östertälje Station igår. Och kunde fara hem i ett swisch idag på morgonen. Och kasta mig isäng. Men jag har faktiskt varit ute på långis med vovva, trots nederbörden, för ut måste dom. Bara att ta på sig vattentäta grejor, och dra, och när man väl kommer ut, så är det inte så tokigt. Inte en kotte är ute, så man möter ingen. Bara en och annan galen hundägare, och ev en ryttare. Annars är det väldigt lugnt med folk, måste jag säga. Och om inte jag hade några vovvar, skulle jag inte sticka ut näsan en millimeter utanför dörren en dag som denna.

Så nu har jag gjort mitt på utefronten, nu är det lite slappa i fåtöljen med sjuklingen som gäller…fredagsmys eller nåt. Skall hämta dottern lite senare för hon kommer hem från England, där hon har varit i dagarna tre, hos sin pojkvän Luke. Och apropå fåtöljer….så kommer det en ny soffa hemlevererat till oss på onsdag! Bild kommer.

Natti natti.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag säger bara…..

  1. Hundlös kvinna stack ut näsan först 16.30 i dag, för att åka och hämta mannen och handla inför helgen. Nu har vi fyllt på förråden så det räcker hela helgen …
    Ny soffa, spännande …
    kram, s

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s