En så himla kul dag!

Det blev det. Jag tog tåget till Katrineholm, med Taito. Loija fick stanna hemma med Stellan som backup. Jag skulle träffa barnbranen, och även spåra i de fina skogarna kring Österåker, Vingåker. Fina Madde kom och hämtade oss, och sen bar det iväg. Hon hade fixat kaffe och fika, och jag tog med bullar. Två av barnbarnen var med och rumlade runt i skogen. Alltså Domenick rumlade mest i barnvagnen, med ett glatt humör, med Andre´som codriver.

Sen var det ett hundproffs som var med, hon hade tre st Rottweilers, som skulle spåra och utföra uppletande. Under tiden vi fikade så skulle vovva ligga still, och inte ens lyfta på huvudet; platsläggande…eller nåt. och det såg ut så här.

I mitten ligger Åska, hon behövde inte lägga ner skallen. Och Taito behövde bara ligga en stund, som han klarade! Bra, tycker jag.

Spåret gick ju jättefint, han var duktig. Sen var det dags för uppletande, det var lite trixigare. Vi har ju bara gjort en ganska liten ruta, som han och Loija har fått leta efter en sak i, och det har ju gått ganska bra. Men nu var det en stor ruta, och en massa leksaker som man dessutom helst skulle bära hem till matte….gick så där kan man säga. Men urkul att prova på.

Efteråt så for vi hem till huset. Där blev man bjuden på Pepparrotskött, potatis och sallad…..var det gott eller??? JAAAAA, hon är en riktig matmor, min svärdotter.

Jag fick även gå med och hämta Johan från skolan, där han visade mig sitt klassrum, träffade fröknar, och lite saker som han har gjort. bl. annat detta lilla alster:

Ja, och det var en liten utställning om saker som händer på våren…tror jag. Kan det vara mina bin där??? Jag blev presenterad som ”min farmor”, lilla hjärtat, vilken goding.

Och nedan så säger Domenick: Undan mamma, nu har farmor en kul mobiltelefión som jag villa ha…..

Det är en riktig goding, som sprallar runt och garvar åt det mesta.

Hem for vi på eftermiddagen, vovven och jag. Han var nog tröttare än jkag, för han slängde sig på golvet, och sov hela vägen hem.

Skön och ljuvlig dag, vädret vart mycket bättre än dagen innan. Härligt att få träffa sina barnbarn, med familj.

Sen tänker jag på min kusin, Paula, som bor på andra sidan jorden, i vackra Canada. Har det lite jobbigt nu, hon är som min syster, vi pratar via Skype varje vecka, och delar allt, som systrar ska. Vi bor bara för långt bort från varandra. Varma tankar, många kramar till henne.

 

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s