Dags för skryt…..

Idag så sov jag i tretimmar. Väckarklockan ringde i 17 min innan jag vaknade. Och då hade jag ju öronproppar i öronen…Efter fika och macka så promenerade jag till Ragnhildsborg, tränade lite med Taito inför en kurs i Rallylydnad som vi skall gå i maj. Gick hem, åt mat, tog cykeln i regnet, ner till stan och World class, tränade body pump, cyklade hem! Helt slut i kroppen, och helt galet lycklig av att ha tränat. Det har funnits tider i mit liv där jag har tränat både mycket och hårt, men de sista åren så har jag inte tränat på gym ett enda dugg. Mest för att jag har jobbat sjukt mycket kvällar, och vill gärna vara hemma med familjen ibland. Sen så har vi ju två undebara vovvar, som gör att man får mycket motion av att promenera. Men nu är jag igång igen. Och det känns så bra.

Nu skall jag vara ledig 6 nätter. Tackar tackar.

Och natti natti

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dags för skryt…..

  1. Ingmarie skriver:

    Det där är INTE skryt! Det är lycka! Go girl! 🙂

    Gilla

  2. Fasiken vad du är duktig, blir ju riktigt avis ju. Själv har jag ett nytt mål, en promenad per dag! Jag börjar där så får jag se hur det går allt eftersom …
    kram, S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s