Sånt som bara händer….och annat skoj.

Jahaja, efter tvånätters arbete så är man ganska slak kan jag säga. Efter första natten så fick jag skjuts till Södertälje av arbetskamraten Kai. Hans bildäck var inte så uppdaterade, så strax innan avfarten mot vår stad, så small det till i bilen och det började att gå lite trögt….och anledningan var punktering, och ingen dålig sådan heller!

Det var inte särskilt optimalt att byta däck på motorvägen efter en natts arbete. Men som tur var så dök vägvakten upp. En slags service till alla stackars människor som blir ståendes på vägen. Det är ju inte säskilt skoj att behöva röra sig runt bilen när alla andra bilar kör som om dom hade eld i baken. Hemsk upplevelse. Men till slut så kom reservdäcket på och vi kunde rulla vidare. Tack till vägvakten, som kom väldigt lägligt!

Sen var det bara hem och sova, för en sista  natt på detta pass. Och på morgonen så blev det som väl var ingen punka….men annat skoj som förgyller tillvaron. Efter två och en halvtimmes sömn så dök min stora son Krille upp med fru och barn. Och tänka sig att jag fick vara barnvakt åt lilla Domenick, medans mamman och pappan uträttade ärenden! Vad roligt! Och inte alls nåt dystert där inte. Han var glad som en lärka. Fick lite mat, sen for vi ut med vagn och vovvar. Två timmar blev det och gullungen sov i en hel timma i vagnen. Vad skoj, och vad gör det om man inte får sova när man har så fint främmande som kryper omkring på köksgolvet.

Lite smaka på träklossar.

Åsså banka banka på lådan.

Lite mys hos farbror Stellan! Sen kan jag bara säga att jag slocknade i soffan efter middagen! Hur trött som helst. Men mest är man ju glad att det var så lätt att ta hand om barnbarnet. Man vet ju aldrig när dom är så där små, om dom skall vara ledsna efter mamma hela tiden. Men det var inga ledsamheter som vilade där inte. Det var toppen kul. En riktig mysunge, det är vad han är.

Idag har vi varit på prommis i skogen. I ett kalhygge som vi blev nyfikna på. Hur mycket gegga som helst, inte såååå kul med vovva. Men jag passade på att lägga ett litet spår till Taito, för att kolla in statusen. Och den var det inget fel på. Det var kul, tyckte han….

Sen har man varit lite flitig med. Stickat mobilfodral, Ipodfodral, osv. Snabbt kul och läckert.

Sen blir det middag hos min bror som fyller år i veckan. Även pappa skall dit. Han har flyttat hem till sin lägenhet nu. Hoppas att det går bra.

Trevlig helg alla glada.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sånt som bara händer….och annat skoj.

  1. Erika skriver:

    Coola fodral!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s