Ånyo lite uppdatering….

Fasiken vad det kan gå långt mellan inläggen då!!! Men nu är det verkligen dags. Det har hänt en del grejor som jag bara måste få berätta. Och om vi börjar med det roligaste, så är det som följer: Jag skall byta jobb!!!  Igen, tänker många, för så är det. Jag har nog emellanåt bytt jobb som man byter tröjor. Men nu blev jag faktiskt uppringd av Tallhöjdens Vårdcentral! Där har jag jobbat på ett långvik för ett par år sedan. Och nu blev det en tjänste som Undersköterska ledigt. Och dom tyckte att dom ville ha mig…..lilla mig….Jag blev skitglad. Så från nattuggla till dagslända skall jag gå. Men tänk att slippa SL, bussar, och långa resor, kvällar nätter och helger. Jag är lite trött på oregelbundna tider.Visst det var toppen med så mycket lediga dagar, men eftersom jag får välja, så väljer jag dagtid, måndag till fredag. Jag kommer att cykla i en kvart, sen är jag framme. Tack och lov.

Sen kämpar vi med pappa…..han skall hem på permission i ett dygn! Med lift och andra hjälpmedel. Sådana grejor kan man skriva ut och beställa hur mycket som helst, hit och dit. Det är skitsamma vad dom kostar, men att hjälpa en gubbe som inte är direkt sjuk, men lite trasig, det är värre. Fy fabian säger jag bara. Han vill fortfarande inte hem, men man måste pröva, säger dom.

Det har nästan känts som vår i luften ett par dagar. Isgator har det varit, och broddarna har kommit väl till pass. Inte ramlat alls med dom på. Men sjukhusen är överfulla av stackars människor som har brutit sig här och där. Men i morse, när jag skulle till jobbet för att gå på kurs, så snögloppade det frisk, och blåste.

Tur tänkte jag, att man kan vara inomhus. Men sen, under dagen blev det sol. Och kursen jag var på hette S-HLR. Dvs Hjärtlungräddning för sjukvårdspersonal. Det var kul. Man får öva på en docka, som hostar, kräks, och pratar. Ja, det var bara att spela teater. ”Ester” fick flimmer, och då var det fram med ”deffen” och blåsor, och jobba på. Och tänk, hon klarade sig, varje gång. Man får bara hoppas att när det gäller på riktigt, så kan man det man har lärt sig, och får inte panik. Man brukar alltid vara ett kul gäng, som skrattar och har roligt, mitt i all allvarsövning.

Ester, med hjärtfimmer.

 

Till sist, för att citera en kär vän, så vill bara säga att jag tänker på min son Kristian, och Madde, som har förlorat sin fyrfota vän, Baby. Världen goaste vovve. Fy vad trist.

Jag tror inte att jag skriver mer nu, ingen orkar läsa…..får se till att uppdatera lite oftare….

natti natti

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ånyo lite uppdatering….

 1. Erika skriver:

  Grrrattis till nya jobbet!!!

  Gilla

 2. Marie G skriver:

  GRATTIS till det nya jobbet! Det blir kanoners:)
  Synd bara att det fortfarande strular med din pappa, har samma problem med min mamma:( Inge kul alls…Bit ihop!

  Kramisar från Marie med Sheltieligan

  Gilla

 3. Men GRATTIS, vad skoj för dig men mindre skoj med farsgubbens elände. Vi ses på måndag, det ska bli jättekul att ses, Kram

  Gilla

 4. Ingmarie skriver:

  GRATTIS! Både till dig och Tallhöjden.Post-op gör dock en STOR förlust!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s