Så var det dags…..

…för lite uppdatering. Jag har varit ganska långt från datorer och bloggar på ett par dagar. Haft lite annat att stå i, så att säga. Och det är välan det som kommer  i skrift nu. I torsdags var jag på studiebsök hos svägerskan Gun, som jobbar på Scania. Det är alltid skoj att se hur andras arbetsplatser ser ut, speciellt dom som INTE jobbar inom vården. Ibland så tänker man på hur det skulle vara att jobba med pappaer…..ganska ”rent”, dom ligger still där man lägger dom, om man har tur, osv. Men sen tänker man…..att hålla ordning på alla dessa papper, kunna skriva fort fort på tangentbordet, hålla många bollar i luften åt andra……osv. Hon visade mig runt där alla satt som tända ljus framför sina datorer, inte mycket spring med benen verkar det som…Kul var det i alla fall. Vi gick en sväng runt Scaniasjön i solskenet. Och sen vart jag bjuden på lunch, i deras fina lunchrestaurang! Mycket lyxigt måste jag säga….Tack! för det Gun.

Det var en hel del lunchlediga som promenerade runt den lilla sjön. Solen sken och det var topppen skönt. Efteråt så gick jag till World Class, där jag har blivit medlem nu, och tog ett träningspass mot mig själv. Så dan efter och idag, så lider min gamla kropp av ontskön träningsvärk. Men det var det värt. Jag skall försöka att träna där åtminstone 2 dagar i veckan, för att bli lite starkare. Benen får ju sitt dagliga ioch med prommisarna men ryggen och armaran borde bli lite starkare för att orka hålla på med sjukvård tills man blir pensionär….Efter det så var jag förbi Kokobello butiken, som hade en liten rea hylla! Svårt att låta bli att tänka på barnbarnen. Så det vart en liten påse….Får skicka med posten med lite annat som jag har pysslat med till dom…..

På fredagen så fick vi stort besök, med betoning på stooort! Alfons, en pigg och stor Berner Sennen hund kom och hälsade på.

Han blev så förtjust i Loija, så han ville inte riktigt släppa henne ur sikte…..hon vart allt lite trött på den där ungtuppen som ska hålla på hela tiden. När vi var inne och fikade så fick hon ligga för sig själv i mitt hobbyrum. Vi gick runt Talby, och det var återigen en helt undebar dag, solsken och värme.

Igår så firade vi papsen. Han fyller egemtligen idag, söndag. Men vi slog till på lördagen med Kaffe och tårta.

Han fick en väska som han kan ha till sina papper när han är ute på vift. Jag tror att han tyckte om den.

Sen blev det allt en massa blask, och på dagens prommis, så har man slirat runt i modden, inte kul. Nu kanske det där slaskiga och smutsiga kommer, med grus på golven och skitiga hundar….usch det ser jag inte alls fram emot….

Inatt blir det jobb, men först lite Skype med kusin Paula i Canada. Det ser jag fram emot.

så….natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Så var det dags…..

 1. Ingmarie skriver:

  Det var då bråda dagar! Inte konstigt du inte har tid att blogga. 😉
  Men jag är tacksam som får ta del av allt! 🙂

  Gilla

 2. Här är en till som är tacksam för chansen att läsa din blogg och vara din vän!
  Kram, S

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Åååhhh TACK! Gullisar….bägge två.

  Kram

  Gilla

 4. Erika skriver:

  Himla bra med skype!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s