Och så äntligen…..

….har jag lyckats med att klura ut hur man gör med telefonen. Tror jag…..alltså ibland går det liksom av sig självt. Och bilder och musiken bara hamnar där dom ska, av nån underlig klurig anledning. Måste vara vad som kallas ”Teknikens under”, som inte en liten människa som jag begriper….men bra är det i alla fall, så lite bilder har jag lyckats att ladda ner.

Här var då Billbo, Taito och Loija, som ägnar sig åt att undersöka hästbajs….lovely.

Sen tänkte jag att Taito skulle sitt på en omkullfallen stock och bravera….men det var lite….jobbigt, vad är det här?? …..kolla en pippi…..kanske det är nåt godis där…… Så blev det som det blev. I en tiondels sekund var han lite stilla, och snapp-shottaren var redo….

Och så var det mannekängdags! Nya reflexvästen! Design: JAG!!!! Och den sitter som en smäck, och han kopplar av med den på efter ca 5 minuter! Det ni….vilken seger! Matte är stolt över sin sprakfåle. Både Loija och Taito har varsin.

Och idag så var vädret på topp! Solen brassade hela dagen, och mannen hundarna och jag var ute och gick i drygt två timmar. Sköönt, och fint. Som vanligt tog vi oss en sväng till Ragnhildsborg. Skidbacken var igång och barn och vuxna åkte utför i backen.

Vi gick runt holmen, och utefter kanalen. Folk var t.o.m. ute på isen för att pröva fiskelyckan.

 

Och utefter Kärleks stigen så finns det sådana här vackar konstverk, skapade av naturen själv. Skön helg, skönt väder. Imorrn är det jobba och innan dess så skall jag ha möte med pappa och Artursbergs personal om vad vi ska göra med pappa. Usch, vill inte, men måste.

Natti natti!

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Och så äntligen…..

 1. Ingmarie skriver:

  Så fina bilder! Men historien om din pappa är ju helt bedrövlig!!!!!!!!!!!!!Hur får det vara så här? 2012 i Sverige! Hutlöst!Jag hoppas mötet gick bra. Annars hade jag ringt en tidning för att få de bestämmande att vakna.

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Ja, man undrar över hur det har blivit. Jag är så ledsen för hans skull. Vi får se, än är inte sista ordet sagt….

  Gilla

 3. Marie G skriver:

  Instämmer, det är som vi ssa helt åt skogen hur dom kan behandla våra äldre, dom som BEHÖVER hjälp grrr:( Hoppas verkligen att det löser sig!!!
  Reflexvästen var ju kanonfin:)
  Å sist TACK gulliga du för att Du tänker på mig, det värmer ska du veta:)
  Kramisar från Marie med Sheltieligan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s