Beslut, beslut…..

Ibland så händer det oväntade saker som kräver ett beslut, och ibland kan det vara svårt att besluta, bestämma sig för vad/hur man ska göra. Men nu har jag bestämt mig, och det känns bra……vad det är skriver jag om lite senare….när allt är riktigt beslutat!

Har ju jobbat nätter, så man har sovit. Sen har det varit pappa som har tagit min tid i anspråk. Hans operation blev inställd utan att nån vet varför. Så det blev att jaga läkare, och få reda på ett varför. Och nu vet vi; hans bägge knän är för dåliga för att opereras i det ena knät ???!!! Typ nåt sånt. Och nu börjar dom hetsa lite på Artursberg om att han måste hem…han tar ju gudbevars upp en hel plats där, och det är ju inte bra…..så på måndag så skall det till ett litet möte med högre vördighetsmakter om hans framtid….

Allt sånt som man tyckte fungera så bra när mamma var sjuk, fungerar åt pipsvängen när pappa är sjuk. Varför kan det inte finnas ett bra ställe som kan ta hand om det gamla när det behövs. Han kan inte stå på benen, och måste förflyttas med en lift….skall det funka hemma….i lägenheten. När han skall på toa och i sängen…..hur länge kan man inte få vänta då???? Kan göra vem som helst nedstämd och deppig.

Sen har man naturligtvis promenerat med vovva! Monika och Billbo har hälsat på, och hängde med på rundan. Alltid kul med sällskap, tycker bade jag och mina vovvar. Bild kanske kommer, för bloggaren har köpt ny telefon, och måste lära sig IGEN, om allt nytt som skall till för att kunna fixa bilder. Jag som bara skulle ha min billiga telefon….hur blev det så här???

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Beslut, beslut…..

 1. Minsann en ny fon!!? Hur blev det så, den gamla var ju så bra! Jag blir lite full i skratt för när vi träffades sist och du sa att din telefon var så bra, tänkte jag att: hon köper snart en ny fon 🙂
  Å vad 17 kan inte din pappa få stanna på Artursberg för, han klarar ju sig ju inte själv?
  kram, S

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Jaaa, HUR blev det så….den bara…typ kom….eller nåt. Men nu jöklar har jag spotyfi, och annan musik, och altmöjligt blaj som jag inte riktigt fattar ännu…..
  Pappa…..han ska hem! Verkar det som…
  Vi får se…
  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s