Jag blev så ARG….

….så jag blev alldeles torr i munnen! Inte nog med att tågen inte gick på fredag morgon, åt vare sig det ena eller det andra hållet. ETT enda tåg på länge, gick mot Södertälje, en halvtimme försenat! Jag hann med det, och var lycklig över att jag med god marginal skulle hinna med buss 770 mot Ritorp i Östertälje. Stoppsignal strax innan Ö-tälje grusade nästa mina förhoppningar, trångt som f-n på perrongen, och i vänthallen. Och vad händer??? Joooo naturligtvis så är det ju sååååå himla viktigt att passa tidtabellen, så busschaufören KAN inte vänta ens en halv minut på oss stackars utsatta pendlare! Han är på väg att köra ifrån oss! Jag vinkar, och han stannar. Jag är så j—-la ARG så jag blir alldeles torr i munen och skriker” DU KAN VÄL VÄNTA PÅ FOLK!!!”. Han tyckte att jag inte skulle skrika…..jag svor till och sa att jag är så j—la trött på att dom inte fattar att dom skall vänta, 5 minuter ska dom vänta vid halvtimmes trafik. Hela tidtabelltavlan lyser rött med tider att tåget är försenat, men det skiter dom i fullständigt. Vad är det med busschauförerna i denna stad?? Är dom till för att transportera resenärer? och vara lite, liiite servicminded? Nä, förmodligen skall dom hålla bussarna varma så dom inte fryser om häcken….. Hör ni hur ARG jag är??? Jag var urless, förbannad och trött. Mest trött på att busschauförerna ALLTID gör som dom gör….väntar aldrig. Pappskallar, tråkmånsar, och en massa ord som jag inte vill skriva…..Tack för ordet.

Bäst var att sova av sig ilskan, och ge sig ut i kylan och svalka sig lite. Gick en långis till Ragnhildsborg och kutade runt lite i hagen. Sen var det hem och fixa middag, och ha en skön kväll i soffan.

Och kylan och solen gjorde susen. Vovvarna älskar verkligen detta väder, och vill ut i snön och busa. Rimfrost i skägget, och solsken i blicken, de e toppen det.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag blev så ARG….

 1. Ingmarie skriver:

  jag förstår PRECIS vad du menar! man blir skogstokig! Är det SL;s sätt att ta hand om sina resenärer? Det värsta är att man har ju inte mycket annat att välja mellan…
  Stod ju och väntade en timme ute i går. Höll på att döööööö. 😉
  KRAM på dig!

  Gilla

 2. Erika skriver:

  Med tanke på att det är som det är, med ständiga förseningar och väntan för pendlare, så är det helt klart fascinerande att sonen, som pendlar till skola i Nacka, begiver sig ut utan långkallingar. En sann viking! (Eller bara tonåring…)

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Jag tror på tonåring…dom fryser aldrig…tror dom.

  Gilla

 4. I går kväll såg jag ett gäng unga med endast converse på fötterna och tights och en tunn kort midjejacka. – 20 ute, de såg ut att frysa där de stod och väntade på tåget…..
  Har du ringt till SL och rapporterat den dumma chaffisen??
  kram, S

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s