Ja men äntligen då…..

Kan jag slå ner baken på stolen vid datorn och uppdatera lite grann.

Måndagen så var det den bästa dagen! Jag for med tåget till Katrineholm, och blev hämtad av bästa Madde och André vid stationen. Sen var det barnbarn, blöta pussar, kramar, högläsningsläxa, och spel och lek i 180. Det är sååååå kul med att vara farmor, och att jag sen fick två extra på köpet gjorde det hela verkligen inte sämre.

Ja, se den där fjärken skulle ju vara rolig att få tag på….

Snyggingen sjäv i spegeln. Det är fullt ös på golvet, Domenick kryper och är snabb som en liten vessla! Vill pussas, och är hur gosig och glad som helst.

Och de två fina storebrorsorna! Johan, som går i första klass är en hejare på att läas, och farmor fick den stora äran att läsa läxan med honom, och göra en lite kråka i boken.

Far och son.

Jag fick en fin almanacka med foton av hela den goa familjen, en för varje månad, som en adventskalender. Ny bild att se framemot varje månad.

Sen fick skjuts in till Katrineholm igen, och med en minuts marginal så hann jag med tåget hem. Man bli trött och lycklig över sådana här dagar.

Sen kom ju snön till oss! Och nu är det som det ska vara på vintern! Snö!!! Jag hoppas att kunna åka skidor åtminstoen en gång i år, det skulle ju vara trevligt.

Så här ska det se ut…

Sen var jag förbi Grundstens kennel, dvs Marie och Sheltieligan, och fick se gulligaste valpen Tia! Det var det sötaste på tisdagen!

 Jag tänkte nästan stoppa ner henne i min mössa och ta hem henne! Hon pep för full hals och vill inte alls följa med…..lilla trollet.

Nu är det vinterprommis till pappa som gäller. Tar med mig lite fika, så blir det en bra prommis.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ja men äntligen då…..

 1. Ja visst är det härligt när de vill pussas, de små liven 🙂 Å sjuttsingen vilken söt liten voff, varför tog du inte med den hem?
  kram S

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Ja…den lilla lurven ville inte följa med….

  Gilla

 3. Ingmarie skriver:

  Det där är vad jag kallar heldag!

  Gilla

 4. Marie G skriver:

  KUL att du äntligen kom förbi & fick snooza på min Tia:) Självklart ville hon stanna kvar hemma hos oss ” fniss” 🙂
  Ha det gott!
  Kramisar

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s