Säg den glädje….

som vara länge! Tvättmaskinen har pajat IGEN! Och denna gång så åker den ut!!! Bort skall den, och ny skall komma in, som förhoppningsvis håller längre än 1 år och 4 månader. RH-garanti kalls det för; Runt Hörnet! Och snoret var inte fjädraran i kudden, det var på riktigt. Jag är lite sänkt, och gör så lite som möjligt.

EN rolig sak har vi gjort; I fredags var vi på Scala teatern och sågPeter Karlsson och de Blå Grodorna! Jag hade väskan full med näsdukar, så det gick bra. Och Götapetter vad vi skrattade. Han har en munsvada av Guds nåde denna Peter Karlsson. Och bra musik spelar dom också. Vi garvade så tårarna rann.  i TRE timmar, jösses, magen värkte nästan.

Innan det hela började så var vi och åt middag hos dottern på hennes jobb. Waynes Coffee, på Akademibokhandeln, på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. På den adressen har jag med jobbat när jag var i hennes åldern, faktiskt. Fast jag jobbade statligt, på Postgirot. Finns ju knappt längre. Jag tog även en Cafe Latte, och så här fina blir dom: Skapad av Johanna the best!

For sedan hemmåt med tåg i natten. Nöjda, glada och fulla med skratt…

Sen fick jag bittert bita i det sura äpplet dagen efter. Halsont, snorig och ett allmäntillstånd som inte var att leka med. Kanske en aningen bättre idag, men jag skall ta det lugnt och inte förta mig.

ja…det var det hela för idag.

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Säg den glädje….

  1. Fin kaffelatte hon gör Jojo 🙂
    kram S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s