Säg den dag….

…som det inte händer NÅNTING på!

Jag har ju märkt nu att när man för dagbok/blogg, så händer det nånting varje dag. Om det sen är lärorikt, eller jobbigt eller roligt, det må ju vara osagt. Men nånting som är nämbart händer varje dag. Måndagen så hade jag tänkt ut en rolig sak jag skulle göra. Gå på stans rea, vilket jag aldrig gör, och införskaffa nya täcken, kuddar och lakan. Det var dags. Och jag kånkade och släpade dessa gignatiska påsar från bussen till hemmet. Längtade efter att få fixa till i sängarna och sen se mannens ansikte när det var nytt i bingen. Och anledningen till detta nyfikna sinne hos mig, var att vi har haft ett dubbeltäcke i alla dessa år. Men eftersom inte det får plats i tvättmaskinen, så har man fått gå runt till folk med tvättstuga med jämna mellanrum för att låna tvättmaskinsutrymme. Jobbigt värre. Så nu blev det separatat täcken…. Men så vart inte fallet, för på väg hem med dessa jättepåsar, så ringde min bror och berättade att pappa hade blivit inskickad till sjukhuset….igen!!Knät, som inte är opererat har pajat och det rejält, verkar det som. Hem och bädda, för det skulle jag bara göra, sen laga mat och sen åka till akuten. Som hade kaos, pappa fick komma till en avd. kl 00.00 på natten. Och nu tror jag att det är så att dom inte vet hur det skall bli med honom. Han klarar sig inte hemma, och han kan inte stå alls på benen. Så jag fick inte se mannens nylle när han skulle gå och lägga sig, för jag satt på akuten med pappa!

Tisdagen så blev då äntligen den trasiga tvättmaskinen lagad! Så nu är det fortfarande tvätt både högt och lågt, men nu är det mesta rent i alla fall. Bristen hade börjat att visa sig. Inga brallor, inga tröjor, osv. Men nu…..är det möjligt igen.

Och faktiskt, under hundpromenaden, så var det så att jag fick en glimt av en himmel som fortfarande var blå igår! Det ni!

Och på kvällen igår, så blev det storm! Jag hämtade dottern vid bussen på kvällen. Alla brallorna var ju i tvätten…..som allting annat. Så hon hade bara tights på sig!

Vardagens små bekymmer/händelser.  Kanske inte mycket för alla andra att ta del av, men nånting har hänt….nu igen!!    Nu….är det ut och gå i ruskvädret. Jag kan inte säga att jag längtar, men fasen vad skönt det skall bli att komma in igen efter promenaden, det kan jag säga.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Säg den dag….

 1. Alltid skönt att komma in i stugvärmen igen och skönt att slippa dogwalk kan kvinna tycka i väder som detta. Skänker en helande tanke till far din. Kram S

  Gilla

 2. skickar menade jag ju, skickar en helande tanke …

  Gilla

 3. Marie G skriver:

  Hoppas hoppas det löser sig med din pappa….Å så får vi vällan hoppas att maken gillade det nya ha,ha,ha…
  KRAMISAR från Marie med Sheltieligan på landet

  Gilla

 4. Ingmarie skriver:

  Åh stackars din pappa. Och dig… Stå ”bredvid” är ett helsike!
  Det bra med att skriva är just att man verkligen stannar upp och ser både små och stora saker.
  KRAM

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s