Inget vidare väder.

Nu är det lite urrigt, kan man säga. Blåsten blåser, och regnet regnar. Inte så kul. Igår var Sylvia och jag ute och tog en prommis. Det var väldigt vindstilla, det var antagligen lugnet före stormen. För idag så tar det i igen. I alla fall så var vi och gick vid Korpbergets naturreservat. Det ligger en del fina ställen utefter vattnet, och en massa fina stigar. Vi tog även en sväng ner till Viksbergsbadet.

Sen var det att vänta på Tvättmaskinsreparatören. Han hade, naturligtvis, ingen drivrem, som var problemet. Så nu blir det till att vänta ytterligare en vecka på att få tvätta. Det hopar sig kan man lugnt säga. Fick låna tvätt-tid hos pappa medans jag var och handlade, det var bra.

Som sagt idag blåser det småspik, och jag gick våran gamla runda, i geggemoja, och lite isgata. Men nu är ju nästan allt som heter snö borta. Och man kan ju undra om det kommer nåt mer denna vinter. Dagmar har härjat på rundan med. Träd låg ner här och där. Inte trevligt alls.

Det blir nästan lite spöklikt i skogen när det ligger träd omkullvälta. Det brusar och susar, och knakar och knarrar. Man längtar hem….

Inat är det jobb, två nätter skall klaras av, de sista två för i år. Sen är det Nytt år!! Det skall vi fira, MEN INTE med SMÄLLARE.  Stöd Smällarupproret, och klicka på bilden till höger. Gör vad du kan för att det skall bli lindrigare för djuren som är rädda för smällare. Nu startar en hemsk tid för dessa djur som inte tycker om oväsendet.

Gott Nytt År alla mina vänner.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s