Tiden ….

räcker inte alltid till det man vill. Så här i Juletider är det mycket som skall grejas och fixas med. Så man har ju inte legat på sofflocket bara för att man inte varit ute i cybern precis. Vad görs då?? Ja, en stor och viktig detalj är ju det där med klapparna, och jag tror att jag har allt klart nu. Säkert har man glömt något. Sen är det städning, och lite pyntning. Tomtarna måste ju få komma ut t garderoben, och vara med. Sen är det vovva, dom måste få sitt, och det tar tid det med. Sen är det…….

I alla fall så har jag promenerat med Marie och Sheltieligan i underbart solsken på måndagen. Vi var ute i tre hela timmar, och gick och flanerade, och lät hundarna springa runt och gapa. Våra käkar gjorde en hel del gympa kan man säga, det finns mycket att prata med Marie om.

Alla våra vackra solvovvar….

Sen har äntligen, äntligen badrummet på övervåningen blivit klart! Och hur ljuvligt är det inte, att ha två badrum igen??? Vi fyra har trängts i ett badrum i snart ett år, inte haft ett eget handfat att borsta tänderna vid, och fått stå och vrida sig i vånda när det har varit kö till toa…. Och fiiint blev det.

Nu är det bara några få detaljer, såsom handukshängare, toarullehängare, sen är det klart! Duschhörna finns det med….ooohhh hur ljuvligt!!!

Sen har jag varit i huvudstaden, hälsat på en kompis, shoppat alldeles ensam i godan ro. Jag hittade snygga handdukar och lite annat som behövs i badrummet med. Fikat för mig själv, och haft det allmänt bra med mig själv. Stockholm är ganska vidrigt när det gäller hysteriska människor i julhets-shoppnig. Man får vara tacksam om man klarar att gå på en gata utan att bli nersprungen. Jag är inte en fan av detta stressiga ställe. Men, samtidigt, om man kan koppla loss ett tag, så är det en väldigt vacker julstämning också. Allt detta lyser upp och skänker julstämning, med eller utan snö.

Men jag är lika glad varje gång som jag kommer hem till det relativa lugnet här hemma.

Sen kom ju snön! Jippiii!!! Det var så härligt att det vart ljust liksom. Även fast det var svart ute när jag kom hem igår, så var det ljust där snön låg. Det kom ju inte drivor precis, men det kom, och nu väntar jag på lite till, så att man ev. kan ta fram skidorna. Vore hur kul som helst.

Ja, så här såg det ut tidigt på förmiddagen.

Och…det var det hela, för tillfället. Nu är det dags för denna dagens promenad, sen skall jag jobba inatt och nästa natt.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tiden ….

 1. Marie G skriver:

  Tack Lotta för en mycket trevlig & välbehövlig promis i måndags:)
  Vad läckert badrummet blev! Nästan värt en titt ”fniss”…
  Ja nu hoppas vi på snö så att vi kan börja åka skidor…Å på att det blir valpar så klart:)
  Ha det mysigt, Kramisar från Marie med Sheltieligan

  Gilla

 2. Ingmarie skriver:

  Fiiint!!! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s