Mina helgplaner…

Var följande: Fredag: Sova tre timmar, hem till pappa och Julpynta.

Kvällen: hem till min bror och hans familj och äta middag.

Lördag: till Rinkeby Strutsfarm för att inhandla 1 st kalkon, sen till Stendörrens naturreservat, för frisk luft och fika. Solen sken

Söndag: Julmarknad.

Vad blev det??? Det mesta, julpynt hos pappa, han blev så glad. Middag hos bror, som vanligt god mat och gott dricka. Trevligt. Sen på lördagen så vakande jag med en känsla av illamående…..för mycket vin tror ni. Näpp, inte denna gång, vi skulle iväg tidigt för att handla och frilufsa. Nåt annat hade intagit min mage. Det var bara att skita i och vi drog till kalkon och strutsfarmen i alla fall. Och köpte en kalkon på 8.1 kilo! Skall ha nån gång i Juletider.

 Och Stendörren. Solen var med oss, men det blåste småspik. Men vi lyckades hitta en liten vindskyddad plätt där vi slog oss ner. Kaffet smakade okay, men mackan fick allt vara. Det är så vackert där, både sommar och vinter. Fast det är väl nästa som höstväder nu.

Vi gick runt en sväng i blåsten, sen var det hemmåt och julpynta hemma….trodde jag. Det gick, fast väldigt lååångsamt. Och till slut så satt alla stjärnorna och ljusstakarna där som dom brukar göra. Jag undrar om man skall byta ut lite gamla saker, mot lite nyare……Jag stupade isäng kl 21.30, sov till 8.30, på ett bräde. Det var skönt.

Så idag känns det mycket bättre, men Julmarknaden på Torekällberget fick vänta. Inte bara att man känt sig risig, fy fanken vad det har blåst idag! Jag gick inte ut till skogen, ifall att nåt träd skull ramla över mig. Sånt man aldrig vet. Vi fick lite kvällsbesök av goda vänner, med Blåbärspaj, kändes lyxigt med tanke på vädret.

Och så var denna helg till ända, och nästa helg skall jag jobba, så det var ju skoj….

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mina helgplaner…

 1. Ingmarie skriver:

  Huvudsaken är att du mår bättre!
  Blåst?
  Som en liten bris mot västkustvindarna. 😉

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Kan tro det ja.:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s