18 nyanser av grått.

Så har det väl varit ett bra tag nu. Men när jag sov efter jobbnatt, så var det fint väder en stund på tisdagen. Och idag så sken solen igen. Jag skulle bara sova ett par timmar för nu är denna veckas nattpass slut, och jag måste kunna sova på natten, så det vill till att man kan vända tillbaka på dygnet igen.

Fortfarande så finns det vackra färger på en del buskar. Bara att suga i sig. På våran ”runda” så har dom röjt och huggit ner en massa träd. Jag tror att det är för att dom tycker att vildsvinen skall flytta nån annanstans. Nu är det stockar och ris, och glest som attan på sina ställen. Och när man förändrar så radikalt, så känner man knappt igen sig på sina ställen.

 

Nu kryper det neråt på termometern, och nu kanske det kalla kommer på riktigt. Jag undrar när snön ska dyka upp. Jag hoppas på en hel del snö, och kallt, så man slipper städa golven så ofta.  🙂

Ja, nu är det bara natti natti som gäller, helgen kommer att bil spännande, rapport kommer senare!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 18 nyanser av grått.

  1. Ingmarie skriver:

    Jag tycker barmarken är fin förstås. 🙂 Det får gärna bli kallt så leran fryser men kommer snön så kommer slasket förr eller senare också. 😦

    Gilla

  2. anncha0117 skriver:

    Man får ta det onda med det goda, snön är roligare!!:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s