Veckan som går….

….består bara av två dagar! Måndagar, och fredagar! Först så tänker man; Åååhhh nu är det måndag, sen så tänker man, REDAN fredag! Och däremellan är det nåt blurr, som man passerar vare sig man vill eller ej.

I alla fall har det varit Alla helgons helg. Och som alltid så har vi varit hor farmor, och fått en massa god mat, träffat alla syskon till mannen som man inte ser alltför ofta, tyvärr. Och sen så gick vi till kyrkogården för att tända ljus. Dels ljus för Arnes pappa, som gick bort för över 30 år sedan, sen till minneslunden för att tända ett ljus för min mamma. Att gå på kyrkogården en helg som denna är mycket vackert. Alla dessa tända ljus för alla nära och kära som är i himmelen.

 

 

Sen tycker inte jag att pumpor och spöken hör hemma juste denna helg, och skall man vara petig, så är det den sista helgen i Oktober som är den riktiga Halloween, men det har inte så många fattat ännu, men jag kunde inte riktigt motstå den här sötingen, en apelsin som ler i mörkret!

Idag, så åkte vi ut till Måsnaren, och gick en sväng runt sjön med vovva. Vi stannade vid Minneslunden i Tveta, och tände ytterligare ett ljus. Mamma är ju liksom spridd för vinden därute, och fastän minneslunden är till för alla, oavsett vart man har blivit spridd, så är det ändå där som hon liksom ÄR.

 Mycket ljus är det.

Och så vackert runt i kring.

Sen är Glöggen påbörjad, och står i mitt rum och puttrar.

Klart om tre veckor, och då är det redan 1:a advent!

Och sen har de nya dojjorna kommit! Och de är testade, klart godkända!

 

Ja nu är det bara att vänta på måndagen, som snart är fredagen…..det där emellan kommer att försvinna i mängden, vart det är vet jag icke.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s