Mot sjön.

Vi styrde kosan mot vårna ”rehab” avdelning: Tullarn, i höstdiset. Och där var det folktomt. Vackert, och lite dystert, nästan. Fast vi, vovva och jag hade det trevligt. Taito, han ville förstås leka och gapa på vattnet, så jag kastade pinnar, och jag sa att han skulle vänta med att hämta dom. Det är en bra träning, att inte få springa direkt efter sånt man tycker är vrålkul. Utan att jag ska bestämma när han får hämta, och det pips och gnälls lite, men han väntar, och sen är det desto roligare att få hämta pinnen i vattnet. Han tyckte inte att det var för kallt, vad det verkade som. Loija, hon valde att softa, som vanligt, och betade lite gräs…. så där som vovvar gör, eller var det kossor som gjorde så…??? Taito hade sen lite tokrace bland alla små kullar som finns vid sjön, det var såååå himla kul att raca runt, och han vart helt slut.

 

Sen till det allra allra tristaste nästan som finns: Detta; Vad är det som pågår i folks hjärnor som gör så här??

Man ställer ut en mass sopor utefter vägkanten, som dom tror att nån annan, vem det nu är, skall ta bort. Sen kommer det vildsvin, och fåglar som rotar runt i skiten och sprider ut det ännu mer. Alltså om man visste vem det var så skulle jag gärna plocka upp skiten och köra hem det till vederbörande, och kasta ut det utanför hans dörr. Usch och skäms!

Nåväl, nu har jag jobbat lite natt, och nu är det en natt kvar, sen är det helg….igen!

Och till sist….för att citera en kamrat! Hittade jag ett gulligt foto i mina ”gömmor” när jag städade. Från relativt flydda tider. 1995, vi var på besök i Canada, och mina barn är lika gamla som min kusin Paulas barn, gissa om det var skoj?

Vilka sötnosar!

Natti natti!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mot sjön.

  1. Ingmarie skriver:

    Sötnosar både de två och fyrbenta men INTE de som skitat ner! Vi har haft samma knäppskallar i Hellasspåren. Tror de man plockar med sig när man kutar? Idioter…

    Gilla

  2. anncha0117 skriver:

    Idioter är förnamet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s