Intensiv helg.

Götapetter vad man har presterat i helgen! Bara roliga saker! På lördagen så möblerade vi om i vardagsrummet. Det har sett ut som det har gjort i bra många år. Och nu när en ny TV inhandlades, så blev det en riktigt rokad i vardagsrummet. Och vilken tur att man gör s¨nt vart 12 år eller nåt sånt, för man får ju riktigt städat överallt på så vis. Bakom bokhyllorna, och bakom tavlorna, och det utrymmet är spännande, för det finns ju inte på riktigt….eller  hur? Bakom bokhyllan??…..näe det vet jag inte vart det ligger. Men Spiderman visste, OM han visste.  Och allt damm som man inte heller ser….Men NU är det remt finnt och ganska dammfritt. Och snyggt! Sen var det det där med att koppla in TV:n. Det var inte helt lätt, men till slut gick det ganska bra, med gemensamma krafter. Och vi kan, efter en massa månader se på en riktigt fin TV, som hänger på väggen.

Kanske inte så pjokigt. Med lite mera tillfälliga sladdar så gick det att sparka igång maskineriet. Och det skall vara koder, och det skall vara inställningar av kanaler, det går så lätt så lätt, säger dom ja, jag är trött på all teknik som hela tiden förändras. Nu börjar man låta gammal, och det kanske man är, jag vet inte, men en sak är inte lika från en vecka till en annan. Pust!

Sen var jag och träffade alla barnbarnen igen. Det bjöds på mat och kaffe, och det smakade så bra att få sitta och äta med alla barnbarnen och resten av familjen. Vädret var inte på topp, men alla andra var det. Och Domenick var också i sitt essä. Kolla in stabila mullegullet.

Go och gla´.  4 månader gammal. Snart krypandes. Himmel och plättar, då blir det fullt ös i huset.

Man kan fatta varför han kallas ”Hulken”.

Nu är helgen till ända, och det har varit så kul att se alla barnbarnen och de vuxna igen. Man sjönk ihop i sängen och slocknade ovaggade kan man säga.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Intensiv helg.

  1. Ingmarie skriver:

    Ibland funderar jag om all den här tekniken som sägs ska förenkla och spara till för oss ändå mest försvårar och tar tid. …

    Gilla

  2. Vilken härlig helg du verkar haft, blir riktigt avis ju. Å det där med teknik … du är inte ensam 🙂
    Kram S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s