Har jag….

…världens envisaste pappa? Jag tror det. Just nu har han spenderat en lång tid på sjukhus och korttidsboende. Hans knäplastikoperation gick käpprätt åt pipsvängen, helvete, träsket, eller vart som helst där det inte är bra. Han kommer ha väldigt svårt att komma tillbaka som en gående. Vilket han inte riktigt har förstått själv ännu. Han hankar sig fram i rullstol, och SKA klara allting själv! Denna man som har arbetat och gnetat, hjälp en massa människor med arbete, pengar,  bokföring, God man, övervakare,allmänt omhändertagande, kan man säga, kan inte för sitt liv inse att nu är det hans tur att ta emot hjälp! Det går inte in i hans skalle att han måste nu be om hjälp, för att komma till toa, sängen, rullstolen…..”NÅNTING skall jag väl för fanken klara själv”. Så går resonemanget. Jag är superfrustrerad, ledsen, och vet inte hur jag skall få honom att inse, att han sitter i rullstolen nu för att han INTE har bett om hjälp tillräckligt ofta. Jodå, han har larm, och bor på ett +55 boende, kopplat till vårdföretag. Inte så mycket att klaga på egentligen. Men han har ramlat flera gånger än nödvändigt pga att han inte vill ”störa”, eller nåt.

Samtidigt är han ju vuxen, myndig och har levt ett helt liv klanderfritt. Men nu……Idag har det varit hembesök med sjukgymnast, och arbetsterapeut. Han är vrång och lite otrevlig i tonen, förmodligen är han lika frustrerad han, som jag….Och nu skall han komma hem förmodligen i veckan. Jag bara ber om att det skall gå bra. Låt det gå bra.

Och…jag saknar min mamma!

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Har jag….

 1. Det kommer att gå bra! Kram

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Puh!! Hoppas det.

  Gilla

 3. Marie G skriver:

  Skickar en stor Kram till dig & så hoppas vi såklart att allt går bra:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s