Idag så känns det allt….

…lite bättre. Fast det har liksom inte brutit ut ordentligt. Halsen svider, skallen värker, men det är inte riktigt igång…om man kan säga så. I alla fall så kurerar jag mig med vila, vila och så lite mera vila. Fanken så tråkigt!  Jag har i alla fall tagit stilla promenader med vovva, dom har rusat omkring i skogen ,medans jag har i princip stått still och plockat en väldans massa svamp. Göta petter vad svamp det finns, och alla på samma ställe, man behöver inte rusa runt alls. Gott och kul.

Som sagt man är på bättringsbanan igen, hoppas jag. Nu har vi en annan som hostar och nyser, dottern…..men hon är förkyld hon, där har det slagit till som vanligt när det gäller henne. Host och nys i en enda lång radda, är aldrig tyst liksom.

Ja, det var allt från sjukstugan för tillfället. Ikväll blir det att kurera sig i bastun, brukar alltid lätta upp.

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Idag så känns det allt….

 1. Ingmarie skriver:

  Krya på dig! Du verkar inte vara ensam. Halva jobbet är ju hemma! :-O jag har slutat vara sjuk. (peppar, peppar) Det är ju så himla tråååååkigt! 😉

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Har förstått att en MASSA människor är sjuka….Men jag mår bra nu. Kommer på måndag natt!

  Kram

  Gilla

 3. Hm, kanske bra att jag inte tittade in till dig då, för du hade väl delat med dig av alla baciller kan jag tro. Hoppas du mår bättre snart.
  Kram, S

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s