Ibland så är det….

….riktigt skönt att vara ensam, och för sig själv. Alla barnen var borta på sitt, och mannen var med sitt jobb på Gotland. Så fredagen var jag mol allena, förutom vovva förstås. Johanna väckte mig kl halv tolv, hade ju jobbat natt.Vovva och jag gick till pappa på Artusrsberg, och han hade fullt upp med att baka bullar. Det gjorde mig riktigt glad…att han är med i gemenskapen på hemmet. Han är en otroligt social gubbe, och vill gärna ha folk omkring sig hela tiden. Bra med ”hem”, synd att det inte finns så många att bo på permanent. Det skulle passa honom som handen i handsken.

Sen hade jag handla god mat och gott godis och det vara bara att kasta i sig, samt kasta sig i soffan för att kolla på en film som jag hade hyrt. Sen när det var dags för kvällspinket, för vovva, så upptäckte jag att min Ängöatrumpet hade slagit ut!

Mitt  på självaste kvällen! Det är nog första gången som jag lyckas med att få en eller flera blommor på en Änglatrumpet. Och den här gången var det också nära att misslyckas, för nånting har ätit av bladen, så dom är som rutiga! Vet inte vad, men säkert nån grön larv eller så, för inget syns som lever på bladen. Utan dom är säkert otroligt bra kamoflerade.

Lördagen så sken solen med hela sin kraft. Så jag testade om pappa hade tid för mig idag då??? Och enstund kunde han avvara, innan maten. Vi satt en stund i solen, sen var det till att trava hem igen.

Isag, så var inte solen framme alls. Vi åkte till Brandalsund. Ett härligt ställe vid Södertäljes inlopp. Med en inhängnad badtsrand som är stor och lite sydländsk, med sina ganska långa stränder av härlig sand. Vovvarna kunde springa lösa, och som vanligt så gapade Taito på alla vågor och vatten som rörde sig.

På den tiden man var ung så spenderade man många baddagar vid denna strand. Men nu orkar man ju inte med att ligga och glöpa i solen. Och nu är det mycket lugnare och lite mera stillsamt, passande oss, tycker jag. Nu är det strax nattjobb som väntar, har ätit gott och vilat lite. >Sen skall vi se om jag orkar upp och fara iväg till Solna för vovvekurs imorrn…..

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ibland så är det….

 1. Ingmarie skriver:

  Du är fortfarande ung!
  Lite ”ensamtid” är fint emellanåt. Tror man behöver det. Hoppas vi ses i morgon kväll!

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Man är som man känner sig!
  Ung för det mesta….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s