Världens snällaste hundar har jag!

I ledighetens tecken har dagen förflutit som en varm och skön ström. Alltså, att det regnade i morse var inget som jag skulle vara brydd över, värre skaer händer. Jag skulle ta en prommis till pappa, han ville ha nåt att lyssna på, och jag hade en CD bok med Herman Lindquist som berättar om Ostindienfararen. Borde intressera en gubbe tykcr jag. Men se det var ju inte mycket att hämta där, han bakade bullar med ett glatt gäng tanter, och hade liksom inte tid för mig. Bra tänkte jag, då har han att göra! Han gillar att vara på hemmet, och det ger honom en enorm trygghet att det finns folk runtomkring honom, som snackar och fixar med mat och bakar och fejarjag tycker nog att han har blivit lite mera positiv där. Trots att han inte kommer ur sin rullstol för tillfället.

Nåväl, på vägen dit så stötte jag på en gammal vän, som jag inte har sett på länge, hon jobbar på dagis. Och där var hon med ett helt gäng småknoddar med reflexvästar på sig. Dom ville ta kort på vovva. Sagt och gjort, det var lätt. Sen vill dom klappa, och ja, sagt, och, trodde jag, inte så helt lätt gjort. Mina vovvar kan ju vara liiite för framåt kanske. Men se, dom var som små hundänglar! Stod stilla som statyer när alla barne kom och skulle klappa. En del var lite rädda, och kanske lite gapiga, men dom var sååå himla fina. Jag blev till en mycket stolt matte. Alla barnen fick klappa, och känna på deras nybadade päls….som inte ser så nybadad ut nu, kan jag säga…Det var himla kul att se att dom inte är som ett par frammåtrusande tjurar när det kommer en hoper med toddlare fram och skall klappa. Glad är jag.

Regnet slutade och på eftermiddagen blev det sol, och blåst. Men liiite av trädgården har blivit brukad. Och lite tomater har jag skördat…och ätit upp. Fler än så blev det inte…….En härlig dag, bara jag hemma, och bara vara ute. Som jag sagt tidigare; det gäller att krama ur det sista av solen, värmen och vackert väder, innan det riktigt mörka och dystra kommer.

Imorrn natt är det jobb, länge har jag varit ledig, skööönt.

Natti natti

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Världens snällaste hundar har jag!

  1. Du haaaar fina lugna vovvar Lotta,även fast de är som yrväder i bland 🙂
    Kramen, S

    Gilla

  2. anncha0117 skriver:

    Håller med dig….yrvädret är det som märks mest, dock!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s