Nu har visst Katja kommit!

Ja hon heter visst så, den där cyklonen, orkanen eller blåsten. Det blåser rena rama stormvarningen i alla fall. Och i detta väder så cyklade Johanna och jag ner till stan för att uträtta en massa viktiga ärenden. Bl. annat så har jag investerat i ett par nya gummistövlar! Och  alla gummistövlar jag har köpt på sistone har pajat efter ett kort men intensivt användande. Och nu blev det ett par rosiga stövlar.

Hoppas att dom håller ett litet tag. Jag har använt dom gräset, och det var skönt med stövlar som inte läcker!

Sen har vi firat Sture, dagens namn, pappas namn, brorsans namn, och sonens namn, ett väldigt firande! Kaffe och mazariner blev det, han blev glad.

Hemresa i blåsten, naturligtvis motvind, för när man cyklar så är det aldrig annat än motvind, ta mej tusan! Båda vovvarna blev badade! Det är ju inte alltför ofta vi gör det, men nu var det i alla fall dags tyckte jag. Och det är ju bra att vara två när man får bada dom i duschen, man blir ungefär lika blöt som vovva. Men snygga blir dom. Lite borst och lite kamma, sen är dom nästan som ena riktiga champions.  Båda fick varsit Kronhjortben att tugga på. Så vart dom upptagna i ca en timma. Och trötta.

Det var bara att fortsätta att städa badrummet, när man ändå var på gång! Vovva rena, badrummet rent. Nu ska vi kura lite inomhus. Och lyssna hur vinden viner. Det är mysigt.

Natti natti.

 

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu har visst Katja kommit!

 1. Hej du bloggerska. Nu har jag uppdaterat mig, kollat in vad du har haft för dig när jag varit på Island och ätit gott lamm mm, handlat ullgarn (!) hela resväskan var full av ull 🙂 Har börjat min praktik nu äntligen och är heeelt sluuutkörd när jag kommer hem på eftermiddagen. Är så tröööttttt … snark.
  kram på dig från en annan bloggerska.

  Gilla

 2. anncha0117 skriver:

  Men Hallå hej!
  Väskan full av ull! Inte avis alls……;0)

  Kram själv
  Lotta

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s