Lite uppdatering.

Jodå, dottern landade, och kom hem safe and sound. Hon hade haft det riktig bra i London. Vi gladdes med henne, men trots allt är det skönt att ha henne hemma igen.

Dagarna har flutit på, jobb och sova, lite ludd i pannan, efter 4 näter så blir det så. Men nu är jag med på banan igen. Idag var vi med en del av Gotlandsgänget och åkte motorcykel. Det var visning av 2012 års nya motorcyklar i Sätra. Massor av motorcyklister som var där och tittade, och massor av sprillans nya Harley Davidson som pojkarna dregglade lite efter.

Många hojar var det.

Det blev ingen ny hoj idag ialla fall. Och det var väl tur det, kanske, det enda som investerades var en hårsnodd, av bloggaren. Jag hade glömt det där med att sätta upp håret. Vilket gör att det fladdrar för vinden och blir till svinto. Tovigt och trassligt. Nåväl, färden fortsatte till Ankarudden, Herrhamra. Mot Nynäshållet till. Det finns en lite hamnkrog där man kan få en alldeles ypperlig Strömming med potatismos. Alltså skall man äta strömming så skall det ju vara vid havet, och efter en lång åktur på hojen. Smakade som en smäck kan man säga.

Mats, och Janne.

Da boyz!

Den söta lilla hamnkrogen.

Vädret var det bästa septembervädret nånsin. Varmt och soligt, skönt att sitta ute.  Klockan gick snabbare än jag nånsin kunde tro, och när vi styrde kosan mot en fika på Rosenhill, så kunde vi konstatera att klockan hade blivit  nästan sex på kvällen!

Fika på Rosenhill.

Så många motorcyklar som jag har sett idag, är väl så många som jag sett hela sommaren tror jag, dom fanns överallt….

Sen vill jag även berätta att jag har hunnit med att träffa Monika och Billbo. En skön spårdag hade vi i skogen, förra helgen. Fika och lägga spår som vovva får ta. Det är också grejer det. Världens mysigaste, kan jag säga.

Mycket snyggt ekipage!

Snart kommer träden att se ut så här!

Jag kan inte säga att jag misstycker alltför mycket. Hösten har sin charm, och det är den årstid som jag faktiskt tycker bra om. Vackert ute, lagom temperatur, och lite mysfaktor faktiskt. Med tänsa ljus och en massa mys i soffan. Våran TV är fortfarande inte hemma, så att säga. Och vi saknar det inte alls. Vilket är lite konstigt. Men man lägger sig tidigt, går upp tidigt, och får massor gjort under kvällen och hela dagen. Snart skall det väl flytta in en ny TV, men när….det vet man inte. Just nu är det helt OK utan dumburk.

Nu blir det en nattpink för vovva, och sen: Natti natti.

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s