Lite smått och gott!

Glömde ju att berätta att Taito och jag har börjat kurs hos Johan, på Fria hundar! Ända upp till Solna igen, som den där gången med artikeln i Härliga hund. Taito klara sig jättefint med buss tåg och tunnelbana!

Han blir liet skönt trött, och tar lite plats på bussen och tåget, liggandes på golvet. Men det går så bra så bra. Kursen verkar jättebra, första gången så känner man väl igenom varandra lite grann, nu ska vi pendla upp till Solna 6 ggr till. Sen får vi se om vi har lärt oss att kommunicera ÄNNU bättre!

Idag så väcktes jag av telefonen 7:15! Det var pappsen som berättade att han hade ramlat under natten, och jag blir så ledsen för hans skull. Han skulle ju kunna haft lite bättre tur med sitt opererade knä, men det har inte gått bra alls. Vi håller på att utreda vad som är felet, men det tar ju sån jäkla tid med allt. Och det tröttar ut både pappa och mig. Jag oroar mig, och tycker synd om, slår knut på mig själv ibland för att vara till hjälp. Så när jag hade fått i mig frukost och kaffe, så bestämde jag mig för att ta en riktigt Låååångprommenad. Och det blev det. Vi bor nära en hel del fina Naturreservat, bl.annat Korpberget, så jag packade ner vatten, banan, hundgodis och gick. Vackert som bara den, och en trevlig skog att vandra i, med en liten strand där jag kastade lite pinne i vattnet till Taito, Loija kollade mest på.

 

Utsikten är enastående på sina ställen. Man kan knappt tro att det finns å fina ställen så nära där vi bor, prommenadavstånd.

Efter tre timmar kom vi hem. Lagom mosiga i benen, och sega, så det blev lite lunch, och sen slappa i en stund, sen är det till att baka lite äppelkakor, det är mumsigt det.

Imorrn är det frissan som gäller! Hur det skall bli??? Vet ej. Kort eller behålla långt…det visar sig.

Natti natti!

 

Om anncha0117

Här skriver jag när jag hinner. Har mycket att pyssla med hundar och trädgård och naturen. Älskar att vara ute i skog och mark. Välkommen att läsa. Skriv gärna en kommentar, typ hälsning eller så. Det gör mig glad.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lite smått och gott!

 1. Ingmarie skriver:

  Vilken beslutsångset! Hur blev det?

  Gilla

 2. Oj, så vackert, nästa gång vill jag följa med …. Fast det var ju riktig mysig och lång promenad i dag med. Jag är så nöjd med dagen.
  Kram S

  Gilla

 3. anncha0117 skriver:

  Ingmarie: Långt ff, lite kortare bara;)

  Sylvia: Dagen var mycket trevlig!
  Tack för trevligt sällskap:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s